0 oy
152 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (34 puan)
Merhaba hanımlar, bugün doktor kontrolünde yapılan testte idrarda protein kaçağı çıktı. Doktor bu durumun gebelik zehirlenmesine kadar gidebileceğini söyledi. Takibini yapacağız dedi. Tuzu hiç tüketmemem gerektiğini, magnezyum ilacını aksatmamam gerektiğini söyledi. Birkac tane ilaç daha ekledi. Bunlardan ilki idrar yollarında kullanılan urocare diğeri de gyno-fem vajina kapsülü. Son haftalarda yaşanan bir durum herhalde ama benimki 31+1. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Tedavi sürecinde neler yapıldı? Bana tecrübelerinizi anlatabilir misiniz?

2 Cevap

0 oy
(64 puan)
Benimde idrarda protein çıktı. Ne derece olduğunu anlamak için bir idrar testi daha yapıldı. Özellikle bunun için ilaç yazmadı ama ödem ve tansiyonla birlikte olursa Allah korusun son haftada bile olsa anne karnında bebek ölümüne sebep olabilirmis. Ödemim var ayaklarım fil ayağı gibi ama Allah'tan tansiyon sıkıntım yok. Tavsiyem evde bir tansiyon aleti olması ve günde 7-8 kez tansiyon ölçümü yapmanız. 13ü geçtiğinde tehlikeli olurmuş hemen acile gel dedi doktor. Size de çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız. Ödem yapan her şeyi kesin ve tansiyon yükselten her şeyden uzak durun sağlıkla kucağımiza alalım :) 
(34 puan)
Amin inşallah. Ödem yok bende, tansiyonum da normal çıktı. İnşallah sorunsuz atlatırız bu süreci. Tavsiyelerinizi uygulayacagim. Hepimizi sağlıkla alalım inşallah
-Reklam-
0 oy
(895 puan)
Bende de çıkmıştı protein takibe alınmıştım eğer proteinle beraber tansiyon yüksekliği de olursa tehlikeli oluyor.tamamen tuzsuz yiyodum bende.
(34 puan)
Tuzu çıkardım bugün itibariyle ben de. Tansiyonum normal çıktı.
(895 puan)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
(34 puan)
Amin amin, hepimiz sağlıkla alalım inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
22 Nisan Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Yrdsn (241 puan) sordu
0 oy
4 cevap 113 göst.
13 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Feruzan (39 puan) sordu

650,274 soru

3,424,384 cevap

4,256,543 yorum

183,764 üye

...