0 oy
691 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (13 puan)

Kızlar benim oğlum olacak inşallah ilk adını muhammed düşünüyoruz ikinci isim olarak TAHA SAİD ENES arasında kaldık siz en çok hangisini yakıştırdınız 

Gebelik haftası 35

16 Cevap

+1 oy
(3,692 puan)

Muhammed in son harfiyle Taha nın ilk harfi bir arada söylenince geçiş güzel oluyor bence.Diğerlerinde o ahenk yok.Sağlıkla doğsun inşallah.

-Reklam-
+1 oy
(827 puan)

Emin yakisir

+1 oy

Benim oglumun adıda muhammed hamza bilirsiniz insan ismini taşır ve efendimiz as kim benim adimi aocuklarina verirse ona sefaatim nail olur insalah demis bizde hep muhammedden emindik yanina bi ikinci sahabe ismi vermek istedik efendimiz as in en sevdigibinsanalrdan birinin adini verdik bizde Allah in aslani olarak bilinen ve vahsi tarafindan sehit edilen amcasi hz hamza ra in ismini verdik...ilk muhammed enesi dusunduk peygamber efendimize cocuk yastan itibaren itaat etmis ve ona cok hizmet etmistir en cok hadis rivayet eden sahabekerin basinda gelir o yuzden muhammed enes gercekten cok guzel bir isim...Bera bin malik vardir sahabilerden ve enes bin maliiin uvey kardesidir gercekten cok cesur savaslarda hic gozu korkmadan dusmana atilan Yanlizca Allah tan korkan kul korkusu olmayan bi sahabeymis muhammed bera da guzel yakisir Rabbim onlarin sefaatine nail olanlar ve ahirette cennette onlarla komsu olanlardan eykesin hepimizi insallah Allah im hayirli evlatlar nasip etsin islama yakisir imanli evlatlar yetistirebiliriz insallah 

0 oy
(940 puan)

Taha said kulağa hoş geliyor

(138 puan)
Hepsi güzel abiminde oğlu olacak Muhammed Siraç düşünüyorlar
0 oy
(272 puan)

Her biride çok güzel,  öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum modern isim bulacağız diye telafuzu zor , manası karmaşık şeyler secmediginiz için.. cidden zor bir karar 3ü de hem uyuyor ve çok güzeller..

0 oy
(20 puan)

Enes bnce Guzel isim

0 oy
(3,712 puan)

Taha said cok güzelmiş 

0 oy
(274 puan)

Bence ikinci isme gerek yok an güzeli muhammed  tek isim  daha güzel duruyor bence

0 oy
(1,960 puan)

Muhammed Said :)

0 oy
(217 puan)

Muhammed Efe daha güzel bence

0 oy
(72 puan)

Muhamed taha bence kulağa hoş gelıyor

0 oy
(1,048 puan)

Muhammed'e Ali yakıştırıyorum. Tek başına Muhammed de hem çok güzel hem de yeterince uzun. Çocuğunuzu sınavda hayal edin. O isim kodlarken diğerleri üçüncü soruya geçer. Benim kendi ismim ve kızlık soyismim çok uzundu. Bu konuda sitemli bir ergenlik geçirmiştim :D annecim beni affetsinn 

(147 puan)
Artık hazır kodlu oluyor neyse ki  :-) sadece TC kimlik no kodlama yapılıyor. Oda herkeste aynı uzunlukta. Benim de ismim çok uzun da, eskiden ben de yaşardım dediğinizi :-)
(1,048 puan)
Hadi yaa hazır kodlu olması çok iyiymis. Gec3n yıl haziranda mezun oldum. Tez yazdığım zamanlar bile sürekli form doldurmak zorunda kalıyorduk. Yok sözlü yok kazı izni yok özel koleksiyona bakma izni.  Normal dilekçe de kabul etmiyordu öğrenci işleri. Cidden çok sevindim artık hazır olmasına. O zaman ben de uzun isimlere bakabilirimm :))
0 oy
(1,257 puan)

Muhammed Talha

0 oy

Muhammed Said çok güzel duruyor :) Nasıpse benimde oğlum olacak İnşaAllah bizde Enes koymayı düşünüyoruz.Muhammed said ailede olduğu için düşünmedik ama çok hoş :)

0 oy
(217 puan)

Düşünülen isimler çok güzel canım. Fakat şunu söylemeliyim ki, iki isim konulduğu zaman ikisinin de söylenmesi gerekiyor. Yani tek söylenmesi hoş değil.. Güveniyorsanız kendinize, çevrenizdekileri de bu konuda uyarabilecekseniz bence de Muhammet Taha koyun.. 

0 oy
(644 puan)

Taha yada Enes :) ama annesi gönlüne hangisi yatiyorsa o olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 368 göst.
29 Aralık 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Serr (28 puan) sordu
0 oy
3 cevap 268 göst.
0 oy
6 cevap 784 göst.
0 oy
29 cevap 2,540 göst.

647,070 soru

3,412,550 cevap

4,242,186 yorum

182,894 üye

...