0 oy
163 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (7 puan)
kapalı
İdrarda protein kaçağı ve tansiyon yüksekliği sebebiyle yarın sezeryan doğuma aliniyorum. Oglumu kucağıma alacagim için çok heyecanlıyım. Bana dua edin lütfen ilk gebeliğim o yüzden korku sevinç heyecan bütün duyguları yaşıyorum şuanda.
Gebelik haftası 37+6
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevap

0 oy
(64 puan)
Öncelikle geçmiş olsun ve şimdiden hayırlı olsun inşallah kolayca atlatırsın. Benimde bugün kontrolüm vardı protein kaçağı, ödem ve bugün başlayan birden bire çıkan tansiyon yüzünden 24 saatlik idrar toplama yapmam gerektiği söylendi sonuca göre Cuma sabahı acil doğuma alınacakmisim ya da ertelendiği kadar ertelenecek. Ben henüz 36. haftadayim. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. sizin kaçak ne zaman belli oldu hemen doğuma mi karar verildi süreç nasıl işledi anlatır mısınız?
(7 puan)
Benim kaçak bugünkü kontrolünde belli oldu tansiyon düşmemesi ve üzerinde bu olunca doktorum bugün hemen karar verdi yarın alacağız diye. Çok ani gelişti yani herşey. Sizede çok geçmiş olsun umarım tansiyonunuz biran önce düzene girer çünkü en çok takıldıkları konu tansiyon oldu. Protein kaçağı da böbrekle alakalı bir sorun olduğu için ve benim annemde de aynı rahatsızlık var genetik olabileceği için doktorum  riske atmak istemedi. Haftamiz da zaten doğuma çok yakın olduğu için sanırım rahatlıkla yarın alalım dedi.
-Reklam-
0 oy
(5 puan)
Sezeryana doktorunuzmu karar verdi.
(7 puan)
Aslında bende gebelik şekeri de çıktı ve bebeğim iri bir bebek şuan da tam 4 kg kafa capida haftasından ileride 35 haftalıkken kafa çapı 39 haftalık çıkıyord. Önermiyorum dedi. Ki zaten onerse de ben istemezdim çünkü  bende 8. Ayimda basur problemide ortaya çıktı ve ondada normal doğumda basur patlaması olabiliyormuş. Böyle olunca da sezeryanda beraber karar almıştık. Tansiyon ve kacaktan dolayida tarih olarak öne alındı.

650,205 soru

3,424,103 cevap

4,256,151 yorum

183,749 üye

...