0 oy
326 göst.
Doğum kategorisinde (139 puan)
Pazartesi sabaha karşı 3.30 da kanlı lekelenmem oldu. Hemen doktora gittim. Nst bağladılar.  Bebek iyi, sancım hiç yoktu. Ben de hissetmiyordum zaten. Doktor geldi vajinal muayene yaptı, açılmam hiç yokmuş. Serum verdi, 4 saat sonra yine gel dedi. Gittim yine nst, sancı yok bebeğim de iyi. Ben de iyiyim. Açılmam da yoktu. Enfeksiyon varmış onu öğrendik. Doktorum antibiyotik ve fitil verdi. Bir hafta sonra kontrole çağırdı. Kanamanın önemli olmadığını söyledi. Vajinal muayenelerden dolayı devam edebilir dedi. Gönderdi. Eve geldik gece fitili kullandım. Ondan beri kanlı, yapışkan ve sulu bir akıntım var. Başta fitilden dolayı dedim. Her ayağa kalktığımda az az akıyor içimden sulu akıntı. Şimdi kalktım yine geldi. Peçete koyuyorum peçete akıntı ile ıslanıyor epey. Bebeğimin hareketleri de var. Ama sizce suyum mu geliyor azar azar? 
Gebelik haftası 37 +1

1 cevap

0 oy
(15 puan)
Su gelmesi kanlı olmuyor ve bi anda geliyor kesik kesik gelmiyor sizin kontrolünüz dışında geliyor yani kanlı sıvı geliyorsa o nişan oluyor yani Dr a mutlaka gitmeniz gerekiyor enfeksiyon da varsa doğum başlamış olabilir enfeksiyon doğumu tetikliyor..bende 37+2 tim şuan benimde sancılarım var ama ne bir kanama nede bir sıvı gelmesi var bekliyorum sizin mutlaka Dr a gitmeniz gerekiyor açılmanız olacak diye bi şart yok Dr zaten muayene ettiğinde belli olur normal mi sezeryan mı olduğunu Rabbim hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağınıza almayı naspi etsin..
(4,215 puan)
Ama zaten doktor onemsemeyıp gerı gondermıs kı tekrr o doktora gıtse bence cok bısey degısmez
(139 puan)
Açılma yok sadece rahmin yumuşamaya başladığı için bu lekelenmeler dedi doktorum. Kimi amniyon sıvısı yapışkan olur diyor. Kafam karıştı. Gitsem bile geri gönderirler gibi duruyor.
(4,215 puan)
Baska doktora denk gelırsın muhtemelen canım ama ben gıt derım
(139 puan)
Su değilmiş idrar kaçıyormuş. Nasıl anlayacağız suyu? Her kafadan bir ses çıkıyor..
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 436 göst.
0 oy
7 cevap 419 göst.
0 oy
6 cevap 482 göst.
1 Eylül 2022 Doğum kategorisinde Aysenur yigit (25 puan) sordu

655,285 soru

3,443,841 cevap

4,278,096 yorum

185,152 üye

...