0 oy
424 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (12 puan)
kapalı
Kendimi çok mutsuz ve değersiz hissediyorum. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Kimse bana bir şey sorsun istemiyorum yalnız kalmak istiyorum hep.  Bana değer verilmediğini hissediyorum . İnsanların yapmacık samimiyetsiz davranışları sinirlerimi bozuyor ve etrafımda olan kişiler. Kendimi bu yüzden hiç mutlu hissedemiyorum. Karnımdaki bebeğe bile hevesimi yitiriyorum çok üzülüyorum. Canımı sikacak bir şey duyduğumda tahammülum kalmadı ağlıyorum konuşmuyorum kimseyle. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Kimseye derdimi anlatamıyorum çünkü anlaması gereken kişiler beni daha üzenler... Benim gibi olan var mı aranızda ne yapayım ben.
Gebelik haftası 10+1
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

7 Cevap

0 oy
(64 puan)
Herhalde hormonlardan. Normal zamanlarda bile kendimizi böyle depressiv hiss etdiyimizde bile oyalanmaya bişey bulmak lazım. Sizde sizi, bebeği yormayacak aktivitelerle kendinizi oyalayin. 
-Reklam-
0 oy
(1,222 puan)
O haftalarda çok normal çünkü bende yaşadım herşeye alındım falan sonra bir anda geçti 
0 oy
(428 puan)
Hormonlardan oliyor bende ayni durundaydim ve benim durumum dha vahimdi bnm basimda esimin babannesi vardi bn baktim hizmet ettm yaranamadm yememişti kroona oldum hersey ust ustte gelmisti sukuruler olsun atlattim es destegi olunca dha iyi geciyo
0 oy
(344 puan)
Canım inan benim de ara ara öyle durumlarım oluyo evde tek başımayım çıkıp bi gezip kafa dağıtacağım hickimse yok kafa dengi dediğin gibi diğerleri de sinirlerimi bozuyorlar kendimi aşırı mutsuz yorgun bitkin değersiz hissettiğim zamanlar şarkı fln dinliyorum hamileyken nasıl mutlu olabilirim kendimi nasıl motive ederim gibi şeyler yazıom yutuba onları dinliom bebegime kuran dinletiyorum kendim de okuyorum namaz kılıyorum gebeligimin başından beri aşırı ağrılarım var ve hergun başka bisey ama şükretmek lazım buda allahtan bize bi emanet allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 
0 oy
(289 puan)
10 haftalık hamileydim. Düğün yaptık. Ve bilirsiniz dünyanın en stresli günleri. Hem de kış ortası. Bebekten kimsenin haberi yok. Herkes üstümüze geliyor. Düğün günü öncesi eşimle kavga ettik. Düğün gecemde ayrı yattık. Yaklaşık bu şekilde 2 hafta geçirmiştim. Ama her sıkıntının bir sonu var elbette. Geçti o günler. Şimdi kim ne dedi ne yaptı umursamadan bebeğimiz için hazırlık yapıyoruz. Tekmelerini hissediyorum içimde. Her şeyden öte onun varlığına tutunuyorum. Sen de sakin kal ve zamanın geçmesini bekle lütfen. Vakti gelip o ilk hareketleri hissettiğinde ne demek istediğimi anlayacaksın. Hiç kimse hiç birşey hiç bir söz umurunda olmayacak. Sadece az daha sabır. Güzel günler yakın sakın unutma. 
0 oy
(1,428 puan)
Şuan sana ne desem boş ama bügunlerini unutma sakın tamamen hormonsal hepsi geçecek ben o dönem melek gibi kocamı öldürmek istiyordum düşün ki adam bir dedigimi iki etmez evi barki o temizler hala hemde 
0 oy
(263 puan)
Burda birçok hamile senin yaşadığını yaşıyor canim.onemli olan ilerlememesi.daha önce varmiydi.genelde önceden böyle olan gebelikte dahada artiyo.iniş çıkışlar oluyor.benimde öle oldu çünkü.ben ilaç kullanıyorum daha öncede kullaniyodum.başetmeye çalış.baktin fayda etmiyo.yardım al.doktor sana psikoterapi yada ilaç hangisinin iyi geleceğini söyler.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 484 göst.
14 Ekim 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Aeeee (2 puan) sordu
0 oy
6 cevap 611 göst.
0 oy
9 cevap 626 göst.
6 Haziran 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Abcdefkjlmn (177 puan) sordu
0 oy
2 cevap 305 göst.

648,320 soru

3,417,223 cevap

4,247,960 yorum

183,268 üye

...