0 oy
95 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (283 puan)
7 yaşında kızım var. Alerjimi oldu yoksa su çiçeğimi çıkarıyor emin olamadık. Doktora götürdüm bugün alerji gibi ama su çiçeği de olabilir dedi.  28+4 günlük hamileyim. Küçükken gecirdigimi hatırlıyor gibiyim. Hatta kabakulak olduğumu net hatırlıyorum.  Acaba bebeğime geçme ihtimali varmı. Gurbetteyim kimsem yok ve kızım okula gidiyor yani birine de bırakamam.  Yarın doktorumu arayacağım ama sizden de bilenler vardır belki sormak istedim. Çok üzgünüm şuan. 
Gebelik haftası 28+4

2 Cevap

0 oy
(369 puan)
Canım aynı şeyi yaşadık bu aralar oğlum 3 yaşında yüzünde bir kaç tane kulağında bir tane poposunda daha çok pak kaydıyla poposunda ve ayak altları hafif kizarikti götürdüm bende şu çiçeği kesin dedim bizim doktor da şimdiki çocuklar aşılı olduğu için anlaşılmıyor net su çiçeği mi değil mi dedi ama alerjiye de benziyor dedi nolur nolmaz bir alerji ilacı yazdı bende korktum bana bulaşır mı acaba diye a şükür bı şey olmadı o da ki biz oglumla sabaha kadar iç içe uyuruz sürekli kucagimdadir ona rağmen bulasmadi bence korkma bı şey olmaz Allah'ın izniyle.gecmis olsun .
(283 puan)
Teşekkür ederim. 3 gündür var kızımda özellikle eklem yerlerinde. Koltuk altında,boynunda ve kasıklarında. Hatta göbek deliginde. Bizim yer fıstığına alerjimiz var. Teyzesi unutup 10 tane minik vermiş oda yemiş.ilk defa yedi acaba ondanmi böyle çıktı çoğaldı. Doktor çam ağaçlarındaki polende olabilir çiçekte dedi ama bizimki böyle çok kabarik kaşınıyor ve uçları hafif sulu gibi. Yüzünde vs yok sadece saydığım yerlerde. Bende bir belirti yok ama bebeğime gecermi diye korkuyorum.nette hiç iyi şeyler yazmıyor.
-Reklam-
0 oy
(464 puan)
Benim 2. Hamileliğimde kızım 4 yaşındaydı şu  çiçeği geçirdi , vücudunun heryerini sarmıştı, herşeyiyle kendim ilgilendim , kremlerini sürdüm . Bende hiç bir belirti olmadı. Doktorum a sordum bebeğe birşey olur mu diye , doktorum birşey olmaz sadece bağışıklılık kazanır dedi. Çok şükür şu anda 2. Kızım 12 yaşında daha şu çiçeği geçirmedi , sanırım bağışıklılık kazanmış.
(283 puan)
Ay bir sabah olsada bende aynı şeyleri duysam ya :'(:'(  şuan bende kızımı yıkadım kremledim. Onunda bana ihtiyacı var kaşınıyor kuzum. Yapacak hiçbir şeyim yok. İnşallah bebeğime bir zarar gelmez ya. Peki siz küçükken geçirdinizmi?
(464 puan)
Kıyamam ya çok zor oluyor , tabiki sana ihtiyacı var Canım , Bende hiç bırakmamıştım , zaten kardeşi olacağı için hassastır . İnşallah hiçbir şey olmaz kalbini ferah tut . Ben küçükken geçirdimmi hatırlamıyorum, annemde hatırlamıyor.
(283 puan)
Birde 2 buçuk yaşında kızım var. Çiçek olsa onada bulaşırdi degilmi? Hemen cikarmi öyle 3 günde.  İnşallah çiçek değildir ya zaten 2 tane çocukla bu mevsim geçişinde çok zorlandım birde bunun stresini yaşamam. Allah'a emanet bu saatten sonra yapacak pekde birşey yok ya.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
6 cevap 249 göst.
0 oy
4 cevap 126 göst.

649,134 soru

3,420,062 cevap

4,251,367 yorum

183,470 üye

...