0 oy
272 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (79 puan)
kapalı
Merhaba sevgili anneler. Bahsi gecen annem öz fakat beni üvey annem büyüttü. Yani babamla kaldım boşanma sonrası, yaşım o sırada ikiydi. Annemle ara sıra görüşerek büyüdüm ama son on yıldır aynı semtte ve yakın yaşıyoruz. Kendisi cocuk gibi bir insan bencil ve şımarık. Ama anne iste. Bebegim doğunca iki ay sonra ise dönüş yapmak zorunda olduğumdan onun yardımına muhtaç olacağım ama annemi acikcasi hiç sevmedim sevmiyorum. Çoğu zaman ona katlanmak işkence gibi geliyor. Saygıdan sustuğum çok oluyor. Ama bebeğimiz için de ona mecburum sanki. Bu arada düşünüyorum da bana bile bakmayan insana güvenilir mi? Annesiyle anlaşamayan ona sinir olan ama bu süreçte yardımını alan var mı? 
Gebelik haftası 32
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(194 puan)
Ben de sevmiyorum sana bakamayan bebeğine de bakamaz. Devlet çalışan annelere bakıcı yardımı yapiyor aylik 300 euro sanırım. Bi bakıcı bul ona baktır daha iyi... 
(79 puan)
O yardım malesef kapanmış. Cok araştırdım. Evet part time bakıcı dusunmuyor degilim. Sag olun.
-Reklam-
0 oy
(209 puan)
Benzer durumdayiz. Ben 24 yildir görüşmüyorum oz annemle. Sevmiyorum kendisini. Cocugum olsa birakmazdim. Yedi kat el baksin o bakmasin derdim.
(285 puan)
Hem ewinde oturuyorum diyosun hem sevmiyorum diyosun neden minnet ediyosun o zaman evet hayat şartları çok zor ama niye kendini mecbur birakiyosun şüphelerin varsa bırakma bence bu dediğimi de yanlış anlama kırmak amaçlı söylemiyorum ama aklın hep bebeğinde kalacak için rahat etmicek bence şimdiden bı bakıcı ayarlamaya çalış
(209 puan)
Çocuğun derken bebegini kastedmistim ama dogurmamissin henüz.  Anlattiklarindan yola cikarak bence saglikli bir bakim yapabilcegini düşünmüyorum.
(79 puan)
Kulağa mantıksız geliyor ama yaşam şartları bizi buna mecbur bırakıyor ozzycer. Hele ki ekonomi su an her zamankinden kötüyken. He ama bana sinir olduğunda evimden çık diyebilen de biri. Bunlari da yasadim. Simdi torun sahibi olacak diye bunu yapmıyor. Bakıcı kesinlikle benim de aklımda olan bir çözüm.
(79 puan)
DilaraKmlik, aklın yolu bir oyle degil mi? Tesekkur ederim.
(209 puan)
Evet. Bende olsam kesinlikle bakiciyi tercih ederdim.
Rica ederim
0 oy
(1,654 puan)
Ya kayinvalidene ver ya da üvey annene. Benim kedim annemde bakar ama on laf söyleye söyleye. Kayananama bırakıyorum çocuğumu ikinci evliliğin kendi torunu olmadığı halde güzel bakıyor annemden...
(79 puan)
Kaynanam rahatsız malesef ama inanın benim kedilerime bile bakmıyor annem. Mesela bir keresinde on gün bırakmak istedim büyük kedimi, kabul etmedi. Sonra hamileligimde kucuk kedime bakamadım cok hareketli diye, yine almadı. Hatta rahatsiz olan kayinvalideme vermemi söyledi. Biz de geçici yuvaya verdik onu. Üvey annem çok istiyor zaten bakmayı bebegime. Tek sorun başka semtte yaşıyorlar babamla.
(1,654 puan)
Anladım hayırlısı olsun inşallah
(79 puan)
Amin sagolun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 435 göst.
13 Kasım 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Alynyldz (248 puan) sordu
0 oy
10 cevap 537 göst.
0 oy
8 cevap 995 göst.
0 oy
8 cevap 327 göst.
12 Mayıs 2019 Doğum kategorisinde Gizemyrn (289 puan) sordu

649,149 soru

3,420,110 cevap

4,251,421 yorum

183,474 üye

...