0 oy
295 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (93 puan)
Lohusalık süreci kiminde 1 ay kiminde 45 gün falan sürüyormuş. Sizde kaç gün sürdü. Ne kadar süre sonra Aylık düzenli regl oldunuz. Kimi 6 ay kimi 1 sene diyor. Hatta emzirdiğim süre boyunca regl olmadım diyen de var.

Bu süreçte nasıl korundunuz
Gebelik haftası 32

7 Cevap

+1 oy
(5,688 puan)

 13 gun  lohusalik kanama. Oldu bitto gsullendim. Sonra kizim 4. Aydayken falan adet oldum o civardaydi. Hatta hrm hamilelikde hem dogum sonraai adet olmayinca  afalladim birden. Girdim bi kere banyoya pedimi degisdirmeye cikarmisim .o sira cckmu agladi nolduysa artik yenisini koymadan cikmisim. So ra  es kaza pijamama bulasinca bulastigini görünce sok.olmuşdum oha adet olmayi unutmusum  diye:)))

(1,168 puan)
:):):)
-Reklam-
0 oy
Günlerdir bende aynı soruyu düşünüp duruyorum. 25 gün önce doğum yaptım kanamam devam ediyo açık renk olmuştu bitiyo derken koyu kırmızıya döndü . Dün de adet olacakmış gibi ağrım vardı acaba adet mi oldum diyorum Senelrlerce olmayanlar da varmış kırkı çıkmadan hamile kalan da . Bende merak ediyorum bu konuyu 
(110 puan)
Lohusalikta hamile kalan mi oluyormus? Ama regl degil mi? Bende sizinle ayni zamandayim ve reglde de ayni
Olmuş evet burda örneklerini çok görmüştüm şaşırmıştım. Bazılarının çok çabuk bitiyo sanırım kanaması hemen ilişki de oluyo demek ki kalabiliyorlar.
(110 puan)
Hmm. Bilemiyorum. Allah hayirlisini versin. Sizin bebis nasil? Emziriyor musunuz? Allah anali babali büyütsün
Bebeğim iyi çok şükür bır sorunumuz yok . Emiyoruz  hatta memeden ayrılmak istemiyoruz . Siz nasılsınız
(110 puan)
Masallah. Bizimki de emiyor simdilik
Maşallah çok şükür . Pozitif düşünün kendinize iyi bakın emmeyi bırakmaz sütünüz de olur inşallah
(110 puan)
Insallah. Tesekkur ederim:)
(110 puan)
Birsey daha soruyum. Bebisi kac saatte bir emziriyorsunuz? Kendisi kalkiyor mu?
Doğduğundan beri geceleri kendisi uyanıp emmek istiyo. En fazla 3 saat arayla uyaniyo.Gündüz nerdeyse tüm gün uyanık oluyo o zaman 1-1,5 saatte bir emmek istiyo .
(110 puan)
Ay masallah
0 oy
(452 puan)
Benim logusalıgım tam 39 gün sürdü 2 gün hiç lekelenme kanamam olmadı ardından yogun bir şekilde kanamam oldu 1 hafta sürdü o arada doktora gittim normal regl kanaması oldugunu söylemişti.Korunma konusu o dönemde Allaha emanetti yani geri çekilme çocuk 4 aylık olunca dogum kontrol hapı kullanmaya başladım 1.5 yıl o şekilde korundum sonrasında ise spiral taktırdım en güzeli o şekilde çok rahattı sipirali çıkarttıgım ayın sonunda da diğer çocuguma gebe kaldım.33 haftalık hamileyim şükürler olsun.
0 oy
(611 puan)
Bir sonraki ay normale dönmüştü regl düzenim  u anlamda lohusaligim kısa sürdü psikolojik olarak3 ayen az. Prezervatifle korunduk oğlum 1 yaşına geldiğinde hamile olduğumu öğrendim büyük şok olmuştum şuan  35+4 haftalık olduk 
0 oy
(364 puan)
Şu an 35 günlük lohusayım kanama azaldı bazen yok bazem tekrar cok az kırmızıya dönüyor. 40 gün sonra devam eden kanamalar özür kanaması oluyor gusül edip ibadet ve cinsel ilişki olabiliyor.

Korunmayı ben de düşünüyorum aslında spiral taktırmak ama hala doğum travmasını atlatamadım o ebelerin sürekli alttan bakmasını.elini sokması falan Birinin daha bişey soktugunu düşünmek şu an beni irrite ediyo. Spirale de hazır değilim :(
0 oy
(393 puan)

İlk adetımı 7.5 aylıkken oldum. 8.5 aylıkken ikinci adetimi oldum ve o ay korunurken hamile kaldım :) 7 aylık hamileyim su an. Doğumdan sonra spiral taktırmayı düşünüyorum. Onlada kalan varmış ama hiç bir yöntem %100 koruyucu değil. Bunu anladım ben. Yumurtlamayı takıp edıp ilişki olmamasına dikkat etmekte de fayda var bnce.

Ayrıca lohusalık kanamam da 40-41 gün sürmüştü. Normal doğum yaptım. 
0 oy
(182 puan)
40 gün lohusalığım sürdü oğlum tam 6 aylıkken regl devam etti
(93 puan)
6 ay boyunca regl olmadınız mı? Nasıl korundunuz. Hamilelik şüphesi olmadı mı hiç
(182 puan)
Olmadım şüphemde olmadı açıkcası  geri çekilme yöndemiyle korundum 4 sene

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 363 göst.
0 oy
4 cevap 156 göst.
0 oy
2 cevap 372 göst.
0 oy
11 cevap 272 göst.
6 Ağustos 2023 Doğum kategorisinde Habibekk (83 puan) sordu

651,142 soru

3,427,798 cevap

4,260,383 yorum

184,036 üye

...