0 oy
100 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (418 puan)
Şimdiye kadar hiç şişme sorunum yoktu iki gündür sabah uyanınca bakıyorum ki şişmişim dün ayağımda vardi ve dudaklarımın büyük görünmesinden anladım ki yüzümde de var. Bugün de ayağımda ve elimde de olmuş yüzüğüm çıkmayacak kadar şişmiş bir anda bu kadar olması normal mi? 
Gebelik haftası 35

3 Cevap

0 oy
(842 puan)
Son haftalar ya normaldir büyük ihtimalle canim. Su tüketimin nasil?
(418 puan)
Aşırı içmiyorum hamileliğin başından beri aklıma geldikçe içiyorum işte 1,5 2 ye yakın olur.
(842 puan)
Doktorum bastan beri bana bol su içmemi söyledi. 37.ci haftadayim ve hiç ödem,şisme sorunu yaşamadim canim.
(418 puan)
İçim almiyor fazla su her bünye farklı zaten sık sık tuvalete gidiyorum vücudumun aldigından fazla içersem hiç çıkamam suyu tutmuyo çü lü direk tuvalete çıkariyo fazla içince. Şimdiye kadar bir sorunum da olmadi şişme de kilo alimi da gayet iyiydi suyum da iyiydi hiç az çikmadi. Aadece son haftalara girdiğim için biraz arttirabilirim bir de tuzu keseceğim ama abartildiği kadar 3 litre 5 litre suyun gereksiz olduğunu düşünüyorum acikcasi. Midem de almaz zaten. Vücut isteyince susatiyor zaten insanı ayrıca başka sıvılardan da alıyoruz suyu.
(361 puan)
Canım aynı sorun bende var bir litre bile içemiyorum 34 haftamdayim.suana kadar hiç şişlik olmadı.bende dün baş donuklugu oldu sıcaklar artınca doktorum su icmen gerek dedi ama içim çekmiyorki nasıl içim.
(418 puan)
Öyle valla zorlayıp iki litreye yaklaşıyorum ama fazlasını içemiyorum malesef.
-Reklam-
0 oy
(244 puan)
Ödemdir yaaa ilaçlardan da olabiliyor
(418 puan)
Baştan beri aynı ilaçları içiyorum ama bakalım ya tuzu fln kesicem bir de tansiyon belirtim yok ama bi ölçtüreceğim yine de
0 oy
(471 puan)
Ben de 33-34ten sonra aşırı ödem toplamaya başladım. Ayrıca iştahım da çok açıldı buna da bağlı. Ayaklarım özellikle akşam çok şiş oluyor. Sabah kalkınca da ellerim ve yüzüm. Sanırım tuzdan tamamen uzak kalıp bolca su içmeliyiz. Hatta bugün bir kırmızı elma kaynattım suyunu içiyorum.
(418 puan)
Evet tuzu kesemesem de azaltıcam suyu arttiricam umarım işe yarar

651,212 soru

3,428,059 cevap

4,260,621 yorum

184,062 üye

...