0 oy
185 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (38 puan)
Kızlar 10 haftalık hamileyim aşırı kusmam vardı kendi doktorum görevde olmadığı için başka doktora gittim bebeğimin kalp atışının yavaş olduğunu söyledi fakat 1 hafta önce kendi doktorum hiç böyle biseyden bahsetmemişti başına böyle bişey gelen var mı lütfen cevap verin.!
Gebelik haftası 10

3 Cevap

0 oy
(82 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Seni asla korkutmak istemem canım benim ilk gebeligimde kalp atışı iyiydi ama senin gibi 1 hafta sonra zor duydu ve bana düşük önlemek için iğne yazdı ama 1 hafta sonra da kalbi durmuştu kürtaj oldum. Bence daha ayrıntılı bilgi verecek bir doktora git ya da kendi doktoruna ulaş canım. Şuan tekrar hamileyim ve aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum inşallah sen benimki gibi bir durumla karsilasmazsin. Sana dua edeceğim.
(38 puan)
Haftaya kendi doktoruma gidicem ama dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş çok korkuyorum
(82 puan)
Ederim canım inşallah hayırlı şekilde evlatlarımızı kucağımıza aliriz
-Reklam-
0 oy
(796 puan)
1 hafta önce yavaş değildi demekki
0 oy
(162 puan)
Banada bir doktor oyle demisti baska doktora gittim oda yavas oldugunu soyledi kendi doktoruma gittim 1 gun sonra herseyin gayet normal oldugunu kalp atisinin saglikli oldugunu soyledi ama 1 hafta sonra kalbi durdu demekki duzensiz atiyormus kurtaj olmustum. Allah yardimciniz olsun insallah sag salim gumbur gumbur atar kalbi hayatinin sonuna kadar saglikla kucagina alirsin insallah
(38 puan)
İnşALLAH ALLAH razı olsun

651,744 soru

3,430,140 cevap

4,262,785 yorum

184,209 üye

...