0 oy
120 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (70 puan)
kapalı
Selamlar. Ankara Şehir Hastanesinde Necati hoca en iyisi diyorlar. Cinsiyet tahmininde bulunup sonradan değiştiğini öğreneniniz oldu mu kızlar? 14+2hamileyim. Dün bana kız dedi. Bir şeyler almak istiyorum ama sonradan cinsiyet ya değişirse diye korkuyorum. 
Gebelik haftası 14+2
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(153 puan)
Genelde doğru tahmin ederler ama bence detaylı ultrasonda kesinlik kazanır bekle derim
(70 puan)
20temmuzda belli olacak inşallah
-Reklam-
0 oy
(667 puan)
Bende şehir hastanesine gidiyorum necati bey e bi kez gittim ultrasondan kalmıyor tahlil sonuçlarına falan bakmadı sana da mı aynısını yaptı canım. Herkes iyi diyor ama ultrason dışındaki herşeyi asistanlarına atmış benim tahlillerime düzgün bakmadılar enfeksiyon troid olduğunu öğrendim sonradan
(70 puan)
Aa çok geçmiş olsun canım. Şuan nasılsınız hastalığınız geçmiştir inşallah. Bana 2li test için kan verdirdiler sonuçlar için 15gün sonra gel dediler. Dün gittim bende. Tekrar yine 2li tarama için kan ver dediler. Geçen verdiydim deyince de o ilk izlemler için dedi asistanı. Dün geç geldi kendisi aşırı kuyruk vardı 2dakıkada alel acele baktı. Kalp sesini felan da dinlemedi hatta. Sonuclar için tekrar 2hafta sonra gitcem. Bakalım ne olacak. Pek ilgilenmiyorlar aslında dediğin gibi. Sonuclara bakmıyor. Cok hastası olduğu için belki de bilemiyorum
(667 puan)
Evet çok fazla hastası var. Teslteri tekrarladık troid düzelmiş ilaca gerek yok dediler. Şu an başka sorunlarımız çıktı selver hanım ilgilendi güzelce durumu anlattı cok memnun kaldım dr değiştirmek istersen aklında bulunsun.
(70 puan)
Tekrar çok geçmiş olsun canım.
İnşallah tüm sıkıntıların son bulur. Sağ salım kucağına alırsın. Server soyısmi ne acaba. Sonuclar için gitcem o zamanda memnun kalmazsam bu dediyin doktora randevu alcam.
(667 puan)
Selver kübra akkaya canım. Sağolasın
(70 puan)
Tamamdır canım. Tesekkur ederim.

649,682 soru

3,422,228 cevap

4,254,029 yorum

183,615 üye

...