0 oy
178 göst.
Doğum kategorisinde (15 puan)
Merhaba epidural anestezi ile normal doğum yapan var mı. Süreç nasıl sağlıklı mı dikiş oluyor mu. Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirm. 
Gebelik haftası 28

6 Cevap

0 oy
(471 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Canım benim de vardı epidural. Evet sancı hafifliyor ama doğumdan sonra epiduralin iğne yeri bir yılı geçkin ağrıdı. Bel ağrısı çektim yani.
-Reklam-
0 oy
(60 puan)
Benim yengem yaptı hiç acı hissetmemiş doğum sancısı çekmemiş çok memnun kaldi
0 oy
(432 puan)
Post üste çıksın bende şurada bekliyim. 38. Haftadayim:)
0 oy
(545 puan)
41. Haftada açılma olmadığı için suni sancıyla doğum yaptim. 4cm açılmadan sonra epidural yapıldı, sonrası güllük gülistanlık:) kasılmaları hissediyorsunuz ama sancı gidiyor, oturmaya geldik diyip ayaklanmistim epidural sonrası..  Ilk olunca bacaklarda bir uyuşma oluyor, hissetmiyormus  gibi olmustum, üzerine basınca beni taşımayacak gibiydi ama ayakları bacakları biraz hareket ettirince açılıyor o uyuşukluk hissi sonra çok rahat hareket etmiştim.. 

Doğumda da dikiş oldu ama bebek iriydi zaten kontrolsüz bir yirtik olmasın diye epizyo kesisi yapıyorlar  yırtığı dikmek daha zor çünkü 2-3dikisim vardı. Dogumhaneden çıkmadan da epidurali çıkardılar, rahattım yani doğum sonrası bir sıkıntım olmadı hiç.
0 oy
(102 puan)
Merhaba 39+6 da suyum geldi hastaneye gittik 4 cm açık varmış istersen epidural yapalım dediler kabul etmedim önce, sonra dr geldi suni sancı verelim su gitmiş bebek enfeksiyon kapabilir dedi. Suni sancıya dayanamadım epidural yapın dedim belden bir iğne yaptılar sonra uyuyp kalmışım. Çok yorulmuştum sancılardan. Sonra ebe geldi o kadar sancıyı çekmiştin başta alsaydın falan dedi ama hayırlısı böyleymiş. Yapılan işlemleri hissettim ama acı yoktu. Epizyo yaptılar ilk doğum olduğu için sonra dikiş de atıldı ama rahattım bir sıkıntı olmadı. Allah sağlıklı doğum nasip etsin hepimize şimdi 2. Gebeliğim. 
0 oy
(16 puan)
39+5 te sancım yoktu kanama oldu suni şancı verildi 4 cm açıklık olunca epidural  yaptılar çok rahattı ağrı acı yok denecek  kadar şimdi 2. Gebeliğim bi sıkıntı olmazsa bunu da epidural yapmayı düşünüyorum  

İlgili bir soru bulunamadı

651,002 soru

3,427,168 cevap

4,259,699 yorum

183,995 üye

...