0 oy
124 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (180 puan)
Kızlar hastaneden geliyorum. 28 haftalık hamileyim. 3 gündür en fazla 37.7 ateşim çıkıyor. Başım aşırı derecede ağrıyor. Kafamı kaldıramıyorum. Hapşurunca beynim çıkıyor sanki.ayağa kalkınca da aynı şekilde başım zonkluyor. Ayakta duramıyorum karnımın altı ağrıyor. Bunun yanı sıra da burnum kanıyor.  Sadece vitamin ve kan ilacı içiyorum. Doktor ilaçlardan değil dedi. Tansiyon herşey normal şükür bebekte iyi. Kan tahlili ve tansiyonu ölçüp herşeyin normal pazartesi polikliniğe doktoruna git deyip gönderdi. Başına böyle birşey gelen var mı? 
Gebelik haftası 28

5 Cevap

0 oy
(180 puan)
Kimse böyle bişey yaşamadı ya bir cevap verin lütfen tamam doktor değilsiniz ama bu durumu yaşayanınız yok mu?
-Reklam-
0 oy
(23 puan)
Baş ağrısı burun kanaması ve kasıj ağrısı bende se var tansiyonunu düzenli ölçmeni tavsiye ederim benimde hep normal diye biliyordum düzenli ölçtüğümde 15 10 olduğunu bile gördüm. 
(180 puan)
Teşekkür ederim cevap verdiğin için Allah razı olsun. acildeyim sıra bekliyorum tansiyonumu ölçtürücem tekrardan muayene olucam.
0 oy
(39 puan)
Canım benim bir ay boyunca burnum kanadı hem akşam hem sabah doktora da gittim tansiyonunu düzenli ölçmen gerek dedi seninde muhtemelen tansiyonla ilğili olabilir ihmal etme yüksek tansiyon çok riskliymiş gebelerde erken doğum bile olabiliyormuş 
0 oy
(1,039 puan)
Sinüzit olmuş olabilirsin belki kulak burun boğaza git yada kendi doktoruna git o yönlendirsin
(180 puan)
Teşekkür ederim canım pazartesi günü gidicem acildeki doktorlar bişey yapamadı. 2 farklı hastaneye gittim düzgün bir sonuç yok :(
0 oy
37.7 ateş yetişkin için normal bir derece canım. İnternetten araştırdığında görürsün. Burun kanamasına gelince hamilelik döneminde normal şu an 32 haftamın içindeyim bende de burun kanaması çok oluyor. Doktor doğumu filan düşünüp strese giriyorsan bir çok şeyi kafana takıyorsan normal. Ağrılar da hormonlardan kaynaklı dedi. Geçmiş olsun doktora gittiğinizde inşallah iyi haberler alırsınız. 
(180 puan)
Allah razı olsun canım gittim doktora bişey çıkmıyor. Sadece baş ağrısı çok kötü hiç böyle bir baş ağrısı yaşamamıştım. Preaklamsi den korkmuştum (gebelik zehirlenmesi) ama acilde ki doktor ben bulgu göremedim kendi doktorun tedavi edip bilgi vericek dedi.
Tekrar geçmiş olsun.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 136 göst.
0 oy
3 cevap 225 göst.
0 oy
4 cevap 207 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.

648,238 soru

3,416,854 cevap

4,247,496 yorum

183,235 üye

...