0 oy
168 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (221 puan)
kapalı
Kizlar benim sorum 33 haftalık hamileyim.Doktorlar genel olarak hamilelere yürüyüş yapmalarını öneriyor doğumu kolaylaştırmak için ama ben biraz bile yürüyünce alttan ağrım oluyor baskı hissediyorum.sanki dikiş atılmış da yürüdükçe o dikişler geriliyor gibi hissediyorum.bu haftalarda böyle olmam normal mi?neden böyle oluyor?yürüyüş yapmaya devam edeyim mi yürümüyüm mü napayım? doktor randevuma daha var acaba acile mı gitsem napsam yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Gebelik haftası 33
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevap

0 oy
(973 puan)
Benimde çatı kemiklerim ağrıyor yürüyemiyorum bebek aşağıya iniyor bırak yürümeyi evin içinde bile öyle çocuklarımı okula birakırken zorlanıyorum yarı yolda okul sokağında bırakıp geliyorum ama benim 5.gebelik ikisi karnımda öldü rahim aşağıya iniyor diyor dr normal diyor34+3
-Reklam-
0 oy
(3,235 puan)
Yürüyüş yapınca alt karında biraz ağrı olması normal, ağırlaştınız sonuçta. Ben 38. haftadayım her gün 5 km yürüyorum valla çok faydalı. Çatı ağrım da var biraz ama dinlemiyorum kendimi, doktorlar da bunu öneriyor.
0 oy
(2,007 puan)
Bende aynı durumu yaşıyorum , evin içinde bike topallıyorum 
0 oy
(53 puan)
Aynı haftadayız bende aynı durumdayım değil yürüyüş yapmak ayakta bile durmak istemiyorum ama yine de yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Bence normal yani doktora sorduğumda normal diyo ama senin için rahat etmiyosa bi görün doktora 

İlgili sorular

651,978 soru

3,431,052 cevap

4,263,767 yorum

184,271 üye

...