0 oy
249 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (73 puan)

Uygun fiyatlı hangi marka bebek arabası iyi ilk çocuğum ve ne alacağımı bilmiyorum uygun ve kaliteli bir marka önerir misiniz?

Gebelik haftası Doğdu

3 Cevap

0 oy
(33 puan)
Nerde oturuyon
(73 puan)
İstanbul
(33 puan)
Ümraniyede mert bebe var uyguna bebek arabası aldım ben oradan hemde kullanisli yakindan oraya bi bak derim
(73 puan)
Ümraniye uzak bana ya bakacağız artık nasip.
Sağolun
(33 puan)
E bebek civil bakma normal bebek magazalarina bak cok kaliteli arabaları zamlanmamış fiyatan alirsin
-Reklam-
0 oy
(338 puan)
Bebek arabası biraz kişisel tercihe kalıyor sanki. Benim ikinci bebeğim olacak inşallah. Travel sistem aldım ama puseti oto koltuğu olmasına dikkat ettim. Arabaya ayrıyetten oto koltuğu alıp bir de ona para vermek istemedim. Çok pahalı markalar da var. sunny baby ryan beğendik biz isteklerimizi karşıladı. Ama param olsa kanz d go alırdım. Fakat arada 1000 tl fark vardı aynı özelliklere sahip olduğu için bu markayı aldım. Kullanımı, manevrası tekerlekleri iyi ve hafif bir araba. Siz de tercihinizi buna isteklerinize göre ayarlayın. İlk kızımda piere cardin almıştım ama çok ağırdı arabayı kullanmak zor oluyordu. Tercihinizi hafif, kullanımı rahat, tekerlekleri iyi dönen olarak yapabilirsiniz. 
(73 puan)
Teşekkür ediyorum bakınıyorum hep baby home düşünüyorum ama yine araştırıyorum tabi
(338 puan)
Hayırlısı inşallah. Hafif olması ve manevrası iyi olması önemli olan. Marka önemli değil. Ben indirimli 1640a aldım. Kanz 2700 tl çok pahalı geldi bana. İnternet araştırması olmaz bence bebek arabasında. Yatak neyse de bebel arabasını inceleyip bi kullanmak lazım bence.
0 oy
(2 puan)
Merhaba bende 30.haftalik hamileyim daha çok pratik bir araba tercih ettim travel sistemler hem çok teferruatli hemde kullanimi zor minibuse falan binemiyorsun çok araştırdık ve joie marka arabalardan herkes memnun büyük tekerlikli joie marka bir araba aldik e bebekten kampanyali fiyati 4100 liraydi daha kullanmadik ama kullanan birinden tavsiye aldık travel sistemi kullanamadim bunu sonradan aldim dedi benim ikinci bebeğim oto koltuğum falan var ondan bu işimizi görür diye düşündük

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 352 göst.
28 Ekim 2021 Hamilelik Alışveriş kategorisinde misafir sordu
0 oy
2 cevap 300 göst.
0 oy
8 cevap 513 göst.

650,098 soru

3,423,711 cevap

4,255,666 yorum

183,728 üye

...