0 oy
192 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
kapalı
Merhaba kizlar agustosta dogum yapicam insallah  benim gibi agustosta doğum yapicak anneler herseyiniz hazir mi benim tam degil sizler neler yaptiniz aldiklarimizi yazalim eksiklerimizi gorelim canta sezeryan v.s bilgilerimizi paylasalim :)
Gebelik haftası 28 29
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(433 puan)
Kıyafet, çanta, biberon, şampuan, ıslak mendil, ağız mendili, battaniye, süt pompası, süt saklama kabı, hastane çıkışı, alt açma örtüsü, tarak vs. çok düşünmeden alınabilecek her şeyi hazır büyük ihtiyaçlarımız kaldı beşik, puset vs alıcam ilerleyen haftalarda. Bezini de en son kilosuna göre 1 ya da 2 numara alacağım için şuan beklemedeyim. Doğumu normal düşünüyoruz doktorum da şansımız yüksek dedi ama oğlumun canı nasıl isterse öyle olacak muhtemelen :))
(433 puan)
Yani vitamin olacak şeyler demek istedim hamur işi vs yersen bebek kilo alır süt ürünleri meyve sebze yersen vitamin depolar
Ben zaten hamur isi yemiyorum ya tatlida pek yemiyorum cok nadir bitter cikolata yiyorum simdi ekmegide azalttim bana 10 agustos dediler sana kac dedi doktor
(433 puan)
25 e kadar vaktimiz var 15 20 de hazırlıklı olalım dedi
Hayirlisi ile saglikli sihhatli dogar insallah bebeklerimiz
(433 puan)
Amin inşallah hayırla gelsinler :)
-Reklam-

648,285 soru

3,417,086 cevap

4,247,843 yorum

183,254 üye

...