0 oy
94 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (289 puan)
düzenledi
Hasta falan değilim ama öyle bir yorgunum ki anlatamam. Hastaneye gidecektim bugün ona bile gidemedim. Evin işlerini akşam yemeğini bile nasıl yapıcam diye düşünüyorum. Dün çok da yormadım kendimi uykumu da aldım ama durum bu. Geçen ay böyle değildim. Oldukça hareketliydim. Şimdi sürekli canım yemek ve uyku istiyor. 27.haftada normal mi? Ne zaman geçer? 
Gebelik haftası 26+3

3 Cevap

0 oy
(3,235 puan)
O haftalarda pek duymadım ama her insanın hamileliği başkadır. Yani olabilir, siz kendinizi çok salmayın zorlayın kalkın hareket edin bence. İnsan kendini salınca sürekli yatabilir.
(289 puan)
Deneyeceğim inşallah
-Reklam-
0 oy
(31 puan)
Bende aynı haftadayım ve inanılmaz halsizim hiç birşey yapacak halim yok 
(289 puan)
Niye böyleyiz?
0 oy
(82 puan)
Canım bi doktora git kan tahlili yapsınlar bende bu şekildeydim doktor kan tahilelerime baktı meğersem demir eksikliğim varmış ondan tabi herkesde farklı olur ama ihmal etme ne olur ne olmaz 
(289 puan)
Yani kan hapı kullanıyorum aslında. Tiroid eksikliği için de ilacım var. Ama bilemedim. Bu sabah bunu yazdıktan sonra kalktım bulaşık yıkadım. Sarma sardım. Yeni iş kuruyorum mali müşavirle görüşmeye gittim. Daha sonra eşim otobüs kartımı kaybetmiş gidip onu çıkarttık. Trendyoldan aldığım bebek odasını iade için kargocu geldi onlarla uğraştım. Yarın yeni aldığım bebek Odası izmirden gelecek odayı süpürüp sildim. Açıkçası bayağı yorucu bir gündü benim için. Halsiz hissettiğim halimle bunları yapıyorum ya inanamıyorum gerçekten. Yarın hastaneye gideceğim. Sonra e devlet şifresi almaya sonra ikametgahı bu eve almak için nüfus müdürlüğüne sonra eve dönüp yemek yapıp işlerle ilgileneceğim bir yandan da bebek Odası kurulumu olacak her yer her yerde.
(82 puan)
Çok yorucu geçiyor günleriniz daha dikkatli olmanız lazım size de günah bebege de
(289 puan)
Yaşadığımız şehirde aile üyelerimizden kimse yok. Eşim bütün gün çalışınca ev ve dışarıdaki çoğu iş bana kalıyor. Çoğu zaman uykusundan feda edip yardım ediyor tabii ama ne de olsa hem havalar sıcak hem ağırlaştı. Küçücük şeyler bile zor gelmeye başladı. Yine de yılmadan devam ediyorum.
(82 puan)
Allah yardımcınız olsun inşallah dinlene dinlene yapın işlerinizi

İlgili sorular

651,058 soru

3,427,412 cevap

4,259,936 yorum

184,014 üye

...