0 oy
281 göst.
Doğum kategorisinde (93 puan)
Merhaba arkadaşlar göğüs pompası olarak manuel mı yoksa elektrikli mı önerirsiniz? Manuel olursa mochi otomatik olursa kiwi baby düşünüyorum sizce?
Gebelik haftası 28+2

5 Cevap

0 oy
(848 puan)
Kesinlikle eleltrikli al canim manuel zor oluyor hele ki çalışan biriysen 
(93 puan)
Tamamdır teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(11 puan)
Bence almayin çocuk bı biberona alstimi artk göğsü tutmuyor ben o hatayı yaptm çok pişman oldm.ama illa alcam diyorsanız az bir sağim için manuel yetyor ama sürekli yapacaksanız otomatik alın titresimle masaj yapma özelliği olan var ondan alın suprr.ikisinide deneyen biri olarak diyim size.
(93 puan)
Direk biberona alışması için değil tabi ama sağım yaptıkça süt artiyor diyorlar başta bol bol sağım yapmak istiyorum en kötü buzluğa atarım diye düşündüm
(11 puan)
Sizin bilcgnz bişey ama göğse zarar verebiliyor bence elinzden geldiği kadar sk sk emzirin sütünüz artar baya hiç gerek duymayin derim fazla sagimda göğüsteki süt kanallari zarar görüyor.sen ne kadar emzirirsen o kadar artar ve humana stell tea diye bir çay var ben onu ictim süt fışkırdı resmen ve bitkisel hiç zararı yok.oneririm
(93 puan)
Tamamdır not alıyorum hemen teşekkür
0 oy
(4 puan)
Ben manüel aldım çok memnundum 
0 oy
(8 puan)
Elktrklııı kesinlikle ben mauel aldım cok ugrastırıcıydı
0 oy
(338 puan)
Sağım yapmak sütü arttırmıyor, emzirmek arttırıyor. Ayrıca sütünüz çok mu olacak az mı bilemezsiniz. Buzluğa atarım dersiniz ama bebeğe anca yeter bilemezsiniz. Evde bulunması açısından manuel pompa yeterli olur bence.

Benim çok sütüm vardı geceleri uyanıp bi göğsümü emzirirdim diğerini sağıp buzluğa koyardım, sağmazsam eğer yataklar, kıyafetlerim ıslanıyordu ama manuel pompa yetmişti. Şimdiden elektirkli pompa almayı mantıklı bulmuyorum. 
(93 puan)
Anladım teşekkürler

İlgili sorular

648,972 soru

3,419,489 cevap

4,250,678 yorum

183,437 üye

...