0 oy
288 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (2 puan)
Arkadaşlar 30 haftalık olduk ama kola içiyorum sürekli
Gebelik haftası 30

9 Cevap

0 oy
(10 puan)
Havalardan dolayı soğuk birşeyler içmek istiyorsan sade maden suyu öneririm. Benim doktorum kola,çay,kahve yasaklamadı 3.gebeliğim dozunu kendin bil dedi.
(153 puan)
Aynen hem maden suyu senin ve bebek için faydalı. Ama sade olanlardan
-Reklam-
0 oy
(1,485 puan)
Aynı durum 35 oldum kolayı reklamlarda görünce bile aklımdan çıkmıyor 

Maden suyu ve portakal suyu ile bastırmaya çalışıyorum arada bir içtiğimde oluyor
0 oy
(424 puan)
Nefsine hakim olun biraz bebeğinizi düşünün nefsinizi degil
0 oy
(9 puan)
Aşırıya kaçmamak şartıyla arada içilebilir sakıncası yok 
0 oy
(378 puan)
Normalde asla icmezdim gebelikten sonra sürekli canım çekiyordu bir iki derken fazla olduğunu kabullendim caanim çektikçe Avşar karadut sodası var (bim de bulabilirsiniz) ondan içiyorum kolanın yerini tutuyor yani sade soda da tüketiyorum ama kola istediğimde direk ondan alıyorum bastırıyor. 
0 oy
O sorun bende de var. Sürekli gün içinde soğuk su ve kola içiyorum. Sıcaklardan içim yanıyor. Bırakamadım tabi. 
0 oy
(593 puan)
Ah ahh gebelik şekeriniz yoksa çokta abartmadan için ne olucak. Tatlı cips kola bunlara bayılan bir insanıö ama gebelik şekeri sağolsun değil bunları yemek, içmek haftalardır tek bir hamur işi kızartma ya da hazır ürün yemedim, beyaz ekmeğe bile hasretim:( sağlıcakla gelsin bebiş.
0 oy
(252 puan)
Ben 1kere içtim 27haftalığım oda bardağın yarısından da azdı. Çünki düsünüyorum ki bebeğime zarar vericem qazlı içecek sonuçra banada bebeğimede qaz yapıcak. Zararlı birşeyi küçücük bir cana vermemeliyim. Ben her reklamda cips gördüğümde çıldırıyorum 1kere yedim orta boy o kadar
0 oy
(1,059 puan)
Sizin kola icme derecenizi bilmiyorum ama ben tahmini 4 senedir kola bagimlisiyim canim nasil bir insan sigara bagimlisi oluyorsa bende oyleyim bizim evden asla eksik olmaz kolasiz duramiyorum surekli aklimda o var ucuncu cocuguma hamileyim ikinci bebegimdede surekli hergun iciyordum elhamdullillah bir sikinti yasamadim bebehimde ama kola bu 4 sene icinde hem butun disleeimi curuttu hemde beni mide hastasi yapti nefsine hakim olan diyenlee oluyor ama bu oyle kolay olmuyor defalarca denedim ama birakamadim malesef ama birakmayi cok istiyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
0 oy
15 cevap 360 göst.
0 oy
1 cevap 121 göst.

653,697 soru

3,437,819 cevap

4,271,209 yorum

184,715 üye

...