0 oy
331 göst.
Doğum kategorisinde (12 puan)
Yakın zamanda Zeynep Kamil hastanesinde doğum yapan varmı doktor ve deneyim paylaşabilirim lütfen acil
Gebelik haftası 37+2

8 Cevap

0 oy

seçti
 
En İyi Cevap
Bende burdayım bekliyorum  post yukarı çıksın 
Bende bu doğumu orda yapacam ama nasıl olacak bilmiyorum
(12 puan)
Merhabalar normalde takıplı hastamisiniz hangi doktora gidiyorsunuz acaba
İlk defa 18 mayısta gittim canım artık takipçi oluyorum sonuna kadar çünkü plesenta previa var bende ondan dolayı
-Reklam-
0 oy
1 sene once dogum yaptim. Riskli gebelik oldugundan takiplerim ordaydi tansiyinum yuksek oldugundan acil yatis verdiler. Saat basi nst ve tansiyin takibim yapildi. Suyum geldi ancak bebek kanala girmediginden suni sanci verildi ama tansiyinum 16 saat sonra firlayinca sezeryana aldilar yarim saata isimiz bityi ancak tansiyin takibi icin yogun takipte kaldim bebegi yanima getirdiler emzirmede acemi oldugumu soykedim bebegi nasil tutmam lazim nasil memeyi vermem lazim gosterio daha sonra egitim verdiler. savahlari bebek kontrolu yapiliyordu ilk olarak ben genel olarak hastaneden menumdum. Benim kaldigim donem yemek ihalesi ile firma degisince yemek sikintim oldu. Ama savah odakar ve tuvakeler temizlenip copler akiniyor. Odakar iki kisilik ve sezeryanda refakatcim vardi. 
0 oy
(1 puan)
Ben daha doğum yapmadım ama birçok doktora gittim orada. En iyisi Reyyan Hanım bayan doktor olarak. Erkek doktor hakkında bilgim yok ama. Reyyan Hanım a biraz randevu bulurken hemen bulamayabilirsin.
0 oy
(17 puan)
Ben sabah sezaryenle dogum yapacagim cevaplayabilirim sorunuzu
(57 puan)
Bekleyim şurada..
(91 puan)
Benimde zamanım azaldı bende bekleyeyim
0 oy
(400 puan)
Yani doğum yapmadım ama hamilelik sürecmde bartolin apsesi ameliyatı oldum ve benle bebeğimle çok ilgilenirler dogumuna zaten sekreterler falan değil uzman doktorlar giriyor kesinlikle hamile kadınları çok onemsiyorlar doktor bana yaptığı herseyi anlatarak yaptı beni cok rahatlattı bebeğime hergun baktılar eline ayağına gözüne yüzüne herseyine bi sıkıntı varmi çocukta diye Allaha şükür yoktu en ufacık bir şeyde zaten olduğun hastane de küvez yoksa tüm hastaneler seni Zeynep kamile yönlendiriyor mesela ben dogumumu kartal Lütfi Kırdar hastanesinde yapmak istiyorum ve bana acilde şunu dediler bebeğinizle ilgili b8r durum olduğunda ve küvezlik bisey olduğunda sizi Üsküdara gönderiyoruz sevkediyoruz dedi aslında Lütfi Kırdar da araştırma hastanesi ve ek binasında kuvez var ama Üsküdara gönderiyor seçimini sen yap eğer bebeginde bir sorun varsa veya sizde kesinlikle sağlıklı bir doğum için öneririm
(57 puan)
Ben hem özel takipliyim hemde Zeynep Kamil cnm. Ben hiç ilgisiz bir Dr yani asistana denk gelmedim. Canımli cunumlu çok konuşmuyorlar ama bebek ve seninle alakalı her bilgiyi veriyorlar. Gece bile acile gitsem tercihim hep Zeynep Kamil oluyor çok titizler. Ben memnunum sadece doğum için kararsızım sezeryanla 2 gün yatiriyorlar özelde 1 gün.
0 oy
(17 puan)
Olmuyorsun ama yaşıyorsun bunada şükür diyorsun
0 oy
(17 puan)
Olmuyorsun ama yaşıyorsun bunada şükür diyorsun yemekleri berbat
0 oy
(22 puan)
Bende bekliyorum doğum yapan varsa bilgi verebilirmi ?

Erbil çakar gidiyorum takipli hastayım doğum hakkında bilgi yok
(57 puan)
Bende Erbil cakar takipliyim cnm. Çok iyi bir Dr. Ayrıntılı ultrasonu dışarıda da ona yaptırdım. Memnunum ben.

651,023 soru

3,427,254 cevap

4,259,792 yorum

184,001 üye

...