0 oy
261 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (185 puan)
Hanımlar genital bölgemde siğil şeklinde tomurcuklar var yanıyor ilişki sırasında da zorlanıyorum geçermi kaç güne 1 haftadır varlar çok küçükler ve çoklar ayın 3de randevum var doktora da söylicem de korkuyorum kötü bişey olmasından sizde de varmı bir bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız korkuyorum da ilk gebeliğim ve ilk defa böyle bişey görüyorum. 
Gebelik haftası 23

4 Cevap

+1 oy
(183 puan)
Genital siğil cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır . İnternete yazın bakın araştırın görürsünüz . Çok geçmiş olsun 
-Reklam-
0 oy
(458 puan)
Kendiliğinden geçmiyor. Doğum sonrası müdahale edilebilir. Şuan yine söyleyin doktora ama yapacak bişey yok. Bir akrabamda var şuan yapacak bişey yok demiş doğum sonrası gidecek tekrardan.
0 oy
(55 puan)
Benim arkadaşımda çıkmıştı yaktılar sonra sen sezeryanla doğacaksın demişti doktoru normal doğarsan bebege bulasir demişti ben ne alaka dedim ama gercektende sezeryanla doğdu bu yüzden 
0 oy
(2,863 puan)
Canım onun adı HPV. İnternetten araştırabilirsin. Kendisi geçmeyecek malesef. Doğum sonrası müdahale ederler. Cinsel ilişki ile eşine de geçebilir. Çok büyük bir ihtimalle normal doğum yaptırmazlar. Doğumdan sonra da vajinal smear testi yaptır. HPV nın hangi tipi onu saptasınlar.
(65 puan)
Zaten eşinden ona geçmiştir. Erkeklerde genelde belirti vermez.
(2,863 puan)
Kadınlar daha bulaştırıcı ama. Umumi tuvaletlerden de geçebiliyor. Oradan almış olabilir
(65 puan)
Tuvaletten bulasma ihtimali yok denecek kadar az. Tuvaletten bulasma mevzusu yediği haltı gizlemeye calısan erkeklerin uydurduğu bahane.
(2,863 puan)
Siz öyle diyorsanız öyledir sayın ordinaryüs:D
(2 puan)
Aynen öyle. Ordinaryus olmaya gerek yok dğil mi. Hov sadece cinsel temasla bulaşır cinsel ilişki şart bile değil.

İlgili sorular

648,060 soru

3,416,067 cevap

4,246,517 yorum

183,173 üye

...