0 oy
299 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde
çıktıktan sonra da  hareketli oluyorlar mi.ilk oğlum pek hareket etmezdi doğduğunda da sakin bi cocuk.korkutuyor beni hareketleri
Gebelik haftası 27

3 Cevap

0 oy
Valla canım benimki kızıma hamileyken hiç hareketli değildim  ama doğduğunda ve şunda  burnumdan getiriyor o kadar hareketli bu defa beni bazen acıtıyor buda hareketli bakalım bu doğunca nasıl olacak
ilk oğlum hiç zorlaması beni hicbir konuda.bu çok  tedirgin ediyor baya bi hareketli korkuyorum
Aslında hareketli  olan bebekler saglikliymis diyorlar hareket etmeyince korkun diyorlar bende bazen sessizlik olunca hemen karnımı  bi durtuyorum aman hareketli etsin korkma daha iyi sana varlığını hissettiriyor benimde bu ikinci Allah nasip ederse
simdilik sıkıntı yok babasi cok hareketliymis o yuzden korkuyorum doğunca beni neler bekliyor dye  dogum yaklaştıkça yusuf yusuf:))
-Reklam-
0 oy
(1,475 puan)

Benim oğlum çok hareketsiz di karnimda doğduktan sonra anladım ki tam tersi oluyormuş... kızımda tam tersi çok hareketli bı bebrkti doğduktan sonra uslu bi kizdi :)

belli olmuyor yani biraz rahatladim karnimdaki çok hareketli korkutuyor beni
(1,475 puan)
Hareketli olmasından korkma hareketsiz olunca adil sen kork...:))
ah keske insallah iyi olur
0 oy
(338 puan)
İlk kızım karnımda sakin bi bebekti, hiç zorluk çekmedim hamile olduğumun farkında bile olmuyordum bazen ama doğunca illallah ettirdi. Gece uyumaz, kucağımdan bıraksam kıyamet koparır. Gezdirirseniz ne mutlu sesi çıkmaz ama durduğunda morarana kadar ağlamak, hiç poposunun üstüne otumaz hep peşindeydik. Şuan 9 yaşında hala daha aynı diyebilirim. Parkta bi çocuk mesela sallanır dimi salıncakta sonra başka bişeye geçer benim kızım sallanır 2 dk sonra kayar 2 dk sonra tattirevalli 2 dk sonra öteki kaydırak sonra öteki salıncak sonra başka yerde böyle. Hani dur bişeyde karar kıl oyna yok yapmaz. Normalde sakin görünür ama hiç öyle değil.

Şuan 22 haftalık hamileyim bu kızım da karnımda çok kıpır kıpır diyorum kurtlu musun az sakin. Ama doğduğunda nasıl olur bilemiyorum. Kuzenimin oğlu karnında çok hareketliydi. Şuan 1 buçk yaşında çok sakin bi bebek hatta öyle kalpazan ki anlatamam size. Köşe yastığı gibi koyun kenara eline bi araba hiç sesi çıkmaz. Yürümüyorda daha. 
belli olmuyor demekki bazen icerde futbol oynuyor zannediyorum
(338 puan)
Aslında tam tersi oluyor diyorlar ama doğunca görücez inşallah. Benim kızım da öyle futbol oynuyor, karate falan yapıyor diye düşünmüyor değilim bazen :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,131 göst.
0 oy
3 cevap 196 göst.
0 oy
5 cevap 152 göst.
24 Ocak 2023 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Minno (457 puan) sordu
0 oy
4 cevap 191 göst.

652,543 soru

3,433,443 cevap

4,266,550 yorum

184,421 üye

...