0 oy
671 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (91 puan)
Merhaba Hanımlar,

Pazar günü kasılmalarım başladı pazartesi günü de ciğer geliştirici iğnenin ilk dozu dün ise ikinci dozu vuruldu. İkinci dozdan sonra bende aşırı terleme başladı. Sıcaklardan mıdır iğneden mıdır bilemedim ? Sizde aynı sorunları yaşadınız mı acaba? Cevap verirseniz sevinirim :) 
Gebelik haftası 33+3

2 Cevap

0 oy
(1,641 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Aynı sorun bnde de var ama havadan mı iğneden mi bilmiyorum bazen öyle bunalıyorum nefes alamayacak gbi oluyorm evin her yeri acık eşimde birşey yok bn terliyorum :( 
(91 puan)
Bizde de durumlar aynı eşimde gram terleme yok evin tüm camları açık ben aşırı terliyorum gün içinde sık sık ılık duşa giriyorum yine bir serinlik yok Allah'tan hayırlısı sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah:)
(1,641 puan)
Amin canm inşallah:)
-Reklam-
0 oy
(535 puan)
Aynı durumdayım dün iğne oldum 2 doz bugün de olacağım. Gece botu yandım yandım kavruldum ıslak soğuk havlu koydum heryerime şuan da aşırı bi baş ağrısı ve mide bulantısı var 
(91 puan)
Bende de mide bulantısı oldum dün doktora sorduğumda iğneden dedi yan etkiymis endişe etmememi söyledi mide bulantım geçti ama terlemem geçmedi. Hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah :)
(535 puan)
Bana da iğne kortizonlu olduğu için bunları yapabilir korkma dedi, sağlıkla alalim kucaklarimiza allahın izni ile

648,734 soru

3,418,694 cevap

4,249,593 yorum

183,367 üye

...