0 oy
263 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (464 puan)
Hamile kalmadan önce , psikolojik tedavi görüyordum. 4 senedir lustral kullanıyordum ve gayet sağlıklı ve güçlü idim . Sonra korunarak hamile kaldım ve ilacı bırakmak zorunda kaldım . Şimdi çok fazla hassas , kırılgan ve yorgunum pskilojik açıdan . Burdan güzel sözlerinize ihtiyacım var ve benim gibi olan arkadaşlar ne yapıyorsunuz böyle durumlarda . 
Gebelik haftası 24

3 Cevap

+1 oy
(864 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Anne olmaktan daha güzel bir şey mi var ben anne olmadan önce hep olgunlaştığımı piştiğimi düşünürdüm ama o minicik ellerini ayaklarını güzel kokusunu duyana kadar meğersem ben küçücük bir kız çocuğuymuşum diyorum yapıcak biseyim yokmuş ne kadar boş yaşamışım diyorum şimdi aşağı çöp atmaya bile onsuz gidemiyorum kokusu olmadan o ince telli saçı burnuma sürtünmeden uyuyamıyorum bunları düşünün pozitif olun :)
(464 puan)
Bunlar çok güzel şeyler tabiki , İnşallah bende öyle olucam ama şimdi hormonlardan mı bilmiyorum vücudum beni çok sıkıyor.
(864 puan)
Hepimiz aynı dönemden geçtik kuzum negatif düşünürsen daha çok karamsar olursun bu doğumdan sonra da devam eder siz hep en güzelini düşünün kendinize aktiviteler edinin bol bol yürüyüş yapın spor yapın yaz geldi ağır iş yapmadan temizlik yapın bol bol sağlıklı beslenin yeni yeni yemekler deneyin :)
-Reklam-
+1 oy
(263 puan)
Canım bende tedavi görüyordum hamile kaldım ilaçlarımi hiç bırakmadım.doktor kontrolünde kullaniyorum.seni çok iyi anliyorum.sen bebeğini düşün,anne olucaksin onu düşün felan diyenlere bakma.bu laflar insanı daha da üzüyo cunku.insana kendini eksik hissettiriyo neden ben herkes gibi düşünemiyorum diyo insan.ama bu elde olan birşey değil.yaşayan bilir.

 8. ayimdayim halen lustural kullanıyorum.gebelikte sadece lustural veriyorlar zaten.bence en yakın zamanda baş edemedigini düşünüyorsan sen de yardım almalisin.
(464 puan)
Ne güzel anlamışsın , bu benim 3. Hamileliğim zaten mutluyum bebeğim olacağı için ama elimde değil kendimi yetersiz hissediyorum , insanlara bakıyorum herkes çok iyi görünüyor gözüme ben niye öyle olamıyorum ben niye böyleyim diye kendime kızıyorum.
(464 puan)
Psikiyatri ye gittim ilaç veremeyeceğini söyledi sadece Passiflora verdi . O da pek işe yaramıyor
(263 puan)
Malesef ilacı bırakınca bende öyle oluyorum.kendimi biliyorum.bana psikiyatrimde kadın dogumcumda kesinlikle bırakmamamı söyledi ilaçlarımı.ilk gebeliğimi lohusaligimi çok ağır geçirmiştim 8 yil önce.cok şükür bu öle olmadı.lustiralle çok şükür 8. Aya kadar geldim bu hamileligimde.psikiyatrimde lohusaligin daha ağır geçer kullanmazsan dedi bicok kişide kullaniyo Burdada yazan çok.tabiki doktor kontrolünde kullanilmali.
0 oy
(432 puan)
Canım bu özel günleri kendine zehir etme valla tadını çıkarmak gerek zaten bebek doğunca pskoloji alt üst oluyor:)))
(464 puan)
Haklısın Canım ama işte bazen kendine laf anlatamazsın  ya öyle birşey, İnşallah doğumdan sonra tekrar tedavi ye devam edebilirim ki doğumdan sonrası daha zor ve yorucu.
(432 puan)
Allah şifa versin valla canım bende defalarca gitmek istedim psikologa ama kısmet olmadı. Snra kendi kendime yutubeden videolar izledim şimdi iyi hisediyrm. Sende bak ordan biseyler izle inşallah sana iyi gelir
(464 puan)
Ne gibi videolar izledin, tavsiyeler verirmisin . Belki bana da iyi gelir.
(432 puan)
Valla canım" nasıl daha iyi hissederim " yazarak gir videolara ben her önüme geleni izledim hepsinden biseyler kalıyor mutlaka.

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 2,978 göst.
0 oy
2 cevap 1,019 göst.

651,477 soru

3,429,210 cevap

4,261,730 yorum

184,131 üye

...