–2 oy
1,064 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (57 puan)
kapalı
Merhaba anneler . 11 aylik kizim var ve kizinca kendimi durduramiyorum eline bacagina bazende poposuna vuruyorum. Sonrada oturum agliyorum((( cok kotuyum  pisikoloji destekmi almaliyim ya neyapayim.bilmiyorum(((
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

31 Cevap

0 oy
(30 puan)
Allah akıl fikir versin 
-Reklam-
0 oy
(128 puan)
Insan utanır boyle konu acmaya. Vurunca anlıyomu bari. 9 yıl bekledim Rabbim bi evlat versin diye. Ne paralar döktüm ne acılar cektim. Kıymet bilmeyen sımarıklarda el kadar bebege siddet uyguluyo. Buraya konu acacagina git psikolog arastir
(1,096 puan)
Warmi cocugunuz suan
(128 puan)
7 aylık hamileyim
(1,096 puan)
Masallahhhhh allahim esirgesin bende 7 sene cektim o derdi tup bebek 1 kere ve sonrasinda tamamen bitti benim tup bebek icinde dr ihtimal vermedi deliye dönmüstum adetten kesildim erken menopozdu benim aralikta kesildim 34 yasindayim martra covitim sandim bi ogrendim ikizlere hamileyim:)))) 17haftalik hemde bir kiz bir erkek dr u aradim dr eminmisiniz dio
(128 puan)
Hemde 17 hafta olmus nasıl hissetmedin. Rabbimin mucizesi. Saglıkla kucagımıza alalım insallah ikimizde
(1,096 puan)
Amin insallah yok 4 haftalikti ogrendigimde suan 17
0 oy
(279 puan)
Bence destek almalısın.Birde bu tarz şeyleri burda yazma canım linç yersin.Kim bilir nelerle mücadele ediyorsundur kim bilir hayatında neler kötü gidiyordur ama hiçbir sebep bi bebeğe vurmayı gerektirmez.Kendini durduramıyorsan destek al. cocuklar anne babalarının aynalarıdır.Ve asla unutur gider deme.Unutmuyorlar.İlerde o cocuk ta özgüven eksikliği olur yapmayın nolur herşeyin bi tedavisi var.
0 oy
(1,428 puan)
Merhaba canım sanırım lohusa sendromunu atlatamadın  kesinlike destek almalısın çocuğa vurma çünkü anlamaz 
0 oy
(719 puan)
9 yaşında kızım bu zmana kadar iki tokat attım ondada pişman olup özür diledim ağlaya ağlaya yazık günah yapma onların Allah'ın emaneti bize canımızdan can hemen destek al bekleme
0 oy
(378 puan)
Keşke ailesi böyle olan tüm çocukları sahiplenebilsem madem sabrıniz yok yapmayın ya bizim öpmeye kiyamadiklarimiza siz dokunmayın. Kınamak istemiyorum ama çocuk yaşlı ve engelli kırmızı cizgim çünkü onlar savunmasız. Ne yapıyor yani 11 aylık bebek sana küfür mü ediyor şiddetmi uyguluyor. 
0 oy
(21 puan)
Sosyal hizmetler bu yazdığı görse ne yapar merak ediyorum
0 oy
(576 puan)
Merhaba canım :( çok küçük daha anlamaz ki o kızmaktan lütfen sakin ol inseAllah tedavi ol destek al evden çik yürüyüş yap kafanı dağıt.inan ben şuan hamileyim çok zor geçiyor sürekli hastaneye yatiyom eşimle konuşuyoruz diyom ona evladımin saçının teline biri zarar verse parçalarim onu ben bu çocuğu ne zorluklarla taşıyorum diyorum :( mutlaka sende öyle düşünüyorsundur bir anda geliyor demekki sinir hali sakin ol oku sürekli kendini la havle vela kuvvette illa billah çek .Ama yavruna vurma ilerde çok üzülürsün komşumuz hep kaynanasını kızıp dovermis çocuklarını vallahi 50 yaşında pişmanlık ile ağlıyor onları dövdüğü için canım .Kendini topla inseAllah .
0 oy
(1,222 puan)
Doğurduğumu vuramam çünkü çok dayak yedim psikolojik olarak hep ozguvensiz oldum ve sonra herkese isyan ettim. 

2 kedim var çocuklarım dogurmadim ama kalbimden doğurdum onlara kızınca bile üzülüyorum. Bence siz gidin destek alın çocuğunuz herşeyi kaydediyor küçük anlamaz demeyin ilerde isyankar biri olursa çok daha üzülürsünüz. 
0 oy
(285 puan)
5 yaşında kızım var şimdi ikinciye hamileyim büyük konuşmaktan Allah'ıma sığınırım biri el kaldırsın o elini kırarım kaldı ki ben vurucam ne hallerle dünyaya getiriyorum Allah biliyor yapmayın şiddet neyi çözmüş sadece daha da arsız edersin sana muhtaç olduğunu unutma bu dünyaya gelmeyi o istemedi sen istedin Allah kısmet etti geldi mutlaka hem çocuğunuz için hem kendiniz için destek alın vicdanınızı kaybetmeyin..
0 oy
(985 puan)
Aferin çok iyi yapıyorsun küçücük bebeğe nasıl vurabiliyorsun okurken benim canım yandı hiç mi acımıyorsun
(10 puan)
Leyla Hanım bu yaptığınızın Türk Ceza Kanununa göre şikayet aranmaksızın takip edilen nitelikli kasten yaralama suçunu oluşturduğunu bilmiyorsunuz sanırım, 4 aydan 1 yıla kadar hapis veya adli para cezası alırsınız, bu platformun sorumluları bilgilerinizi polisle paylaşmalı çünkü bu bir suç.

654,462 soru

3,440,648 cevap

4,274,393 yorum

184,907 üye

...