0 oy
474 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (7 puan)

Merhaba, reglim 3 gün gecikti normalde çok düzenlidir, bugün film çektireceğim için ne olur ne olmaz diye gebelik testi yaptım öncesinde ancak hiçbir belirti yoktu sad2c3 reglde 3 gün gecikme ve regl ağrısı gibi ara ara yoklayan kasık ve bel ağrısı vardı. Teste ikinci çizgi baya silik çıktı ama görünüyor yani çizgi olduğu. Hamile olabilir miyim?

image

23 Cevap

0 oy
(35 puan)
Aynı sorunu bende yaşadım 2 ci bir test daha yaptım 2gun arayla daha belirgin çıktı inanmadım kan testi yaptırdım pozitif çıktı sonuç kan.birde benim adet günümden 4 gün önce çıktı evdeki yaptığım testler sen 100  hamilesin bence ama genede kan tahlili yaptırma da fayda için rahat etsin
-Reklam-
0 oy
(162 puan)
Benimkide öyle oldu canm ikikere yaptım ikisife silik çıktı kanda çıkıyor ama değerler düşük çıkıyor sanirjm daha 3.4haftalik onun için bekliyorum ultrasona girmedim henüz sürekli kan alıp yukseliyomiu ona bakiyolar en son 478di bugün bidaha verdim kan yarın sonuca bakicam.hayirlisiyla dışgebeliktir  diye korkuyorum.
0 oy
(162 puan)
KiBenimkide öyle oldu canm ikikere yaptım ikisife silik çıktı kanda çıkıyor ama değerler düşük çıkıyor sanirjm daha 3.4haftalik onun için bekliyorum ultrasona girmedim henüz sürekli kan alıp yukseliyomiu ona bakiyolar en son 478di bugün bidaha verdim kan yarın sonuca bakicam.hayirlisiyla dışgebeliktir  diye korkuyorum.
(7 puan)
Merhaba, kan testi yaptırdım beta hcg 11.75 çıktı salı tekrar bakılsın değerler yükseliyo mu dediler ama bugün 2 3 saat önce, önce pembemsi akıntı gibi bir şey geldi kahverengi minik lekeler oldu sonra regl kanaması gibi kırmızı renkte devam etti 5 6 damla ve şimsi damla damla pembemsi kan geliyor yine. Anlamadım hiçbir şeu :(

İlgili bir soru bulunamadı

652,133 soru

3,431,789 cevap

4,264,596 yorum

184,315 üye

...