+1 oy
393 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (13 puan)
35 haftadayim bir haftadır ayaklarım ellerim çok şişti ve dinlenmeye rağmen geçmiyor bu durumu yaşayan var mı? Bebege zararı oluyormu ? 
Gebelik haftası 35-2

7 Cevap

0 oy
(52 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Dinlenmek deil 2 gündür yürümüyom diye benimde sisti cnm yurumek iyi geliyo biraz
(13 puan)
Benim 2 çocuğum daha var ikiside okula gidiyor biri sabahçı diyeri öğlenci hergun 4 defa okula gidip geliyorum ayaklarım çok kötü oluyorlar 2 saat dinleniyorum yukarı kaldırıp ama hiç inmiyor şişi bugün sağlık ocağına gözüktüm çok kötü dedi kan testi yapmamı istediler yarin sabah yapacam ama yinede sormak istedim bu durum normal mi? Çünkü iki gebeligimde hiç böyle birsey yaşamadım.
(52 puan)
Anladım olabilir tuzda siskinlik yapiyo ben geceb bunun için gittim doktor korkuttu beni gebelik zehirlenmesi olabilir dedi tahlil yaptı hersey temiz çıktı yinede bu ödemden dolayi erken doğum olabilir dedi doktorumu sırf bu yuzden deistim son ayımda
-Reklam-
+1 oy
(172 puan)
Kasintiniz var mı? Gebelik kolestazi olabilir. Aynı sorunu bende yaşıyorum iki haftadır doktorum kolestaz dan şüpheleniyor. Tahlil vericem yarın. Bende ayklarda bacaklarda kaşıntı da var dayanılmaz derecede.
(13 puan)
Yok kasintim falan sadece ayaklarda yanma var bide şişti
+1 oy
(499 puan)
Benim de bugün ilk defa ayaklarım da şişme oldu acaba dün hastaneye gittim geldim yoruldum ondan mı tuzdan da olabilir diyorlar umarım şişmesi kötü birşey değil.
+1 oy
(1,333 puan)
Bende aynı dertten gidiyom  ayaklarım kopuyor sanki ates atıyor ayaklarını duvara yasla bana öyle iyi geldi 
+1 oy
(239 puan)
38 haftalik hamileyim . Yatsam da yurusem de ayni hic sisiginin indiğini gormedim . Su iciyorum tuzu azalttim ama yok duzelmiyor . Is yapmayinca sabit de hele bir iki is yapayim amannn tulum oluyorlar . Dogurana kadar devam boyle :D
+1 oy
(21 puan)
 Yengemde olmuştu gebelik zehirlenmesi. Çok basit sebepler olabileceği gibi ciddi sebeplerle de olabilir.  Dr un görmesi gerekir bence. Büyük ihtimal korkulacak bir şey yoktur ama bence siz tedbirli olun.
0 oy
(49 puan)
Elbette biz her zaman mükemmel olamayız kadınlığın getirdiği hormanlarin dışında birde gebelik hormonu da eklenince vücudumuz durmak bilmeyen bir fabrika gibi oluyor ve hemen hemen herşeyden etkileniriz haa bu durum herşeyi anormal yapar mı yapmaz peki normal midir elbbetteki normal de değildir nedeni çok olabilir ciddi de olabilir ne yapmamız gerekiyor peki? 

Öncelikle iyi bir doktora görünmek gerek tansiyon şeker değerlerinin ölçülmesi gerek neden eller ayaklar siser ödemeden peki ödem ellere ve yüze vuruyor mu bakmak lazım ayaklarda olması normaldir ama ellerde yüzde dilde oluyorsa mutlaka doktora görünmek gerekir geçiştirmek yada hafife almamak lazım iki canlisin doğuma yakınsın ne sana ne bebeğine bişey olmasını istemem lütfen doktora görün ve ihmal etme rabbim sağ Salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 

648,238 soru

3,416,926 cevap

4,247,608 yorum

183,238 üye

...