0 oy
529 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)
Kızlar bugün sağlık ocağına iğnemi yaptırmaya giderken minübüs benim aracıma hızla çarptı. Kazadan sonra sol kasığımda ve belimde şiddetli ağrı oluştu. Doktoruma gittik hemen. Şimdilik bir sorun yok, kanaman olursa hemen gel dedi. Bir şey olur mu. Böyle bir şey yaşayan varsa yardım edebilir mi? Çok Korkuyorum. 
Gebelik haftası 8

6 Cevap

0 oy
(418 puan)
Çok geçmiş olsun umarım bir sorun olmaz yakından takip edin durumunu hareketlerini fln keşke hastanede takipte tutsalarmış ama iyi dedilerse bir şey olmaz inşallah
(6 puan)
Teşekkür ederim. Daha küçük olduğu için hareketlerini hissetmiyorum. Kalp atışını geçen hafta yeni duyduk. Zaten 2 düşüğüm vardı. Riskli gebelik olduğum için iğne yaptırıyordum. Kazadan sonra şiddetli ağrım oldu ama hala geçmedi. Dua edin lütfen. Rabbim bebeğimi bana bağışlasın.
(418 puan)
Amin rabbim sana bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(786 puan)
Rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallah duam sizinle kanamayı takip wdin dinlenin sakin olun ben kovid olduğumdada neler söylediler çok şükür hiçbir sorun olmadı korkmayın insallah birşey olmaz mübarek gece hürmetine 
(6 puan)
Çok teşekkür ederim. İnşallah bir şey olmaz. Çok korkuyorum. Hala elim kolum titriyor. Kanamam yok ama şiddetli ağrım var. Geçer değil mi?
0 oy
(448 puan)
Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder çok geçmiş olsun çok üzüldüm doktora gidince kalbinin atışını tekrar dinlediniz mi? En ufak bi lekede hemen koş git önüne geçerler 
(6 puan)
Allah razı olsun. Evet kalp atışı vardı çok şükür ama ağrım geçmiyor çok korkuyorum bir şey olacak diye. Zaman geçmek bilmiyor.aynı acıları yaşamaktan çok korkuyorum.
0 oy
(2,793 puan)
G.olsun dinlenmeye vak bol bol inşallah bi sey olmaz
(6 puan)
Teşekkür ederim inşallah bebeğim zarar görmemiştir. Dua edin lütfen. Çok perişan haldeyim.
(2,793 puan)
Ben bi sorun olacağını sanmıyorum çünkü boyle durumlarda o anda bi şey olmazsa bidaha olmuyo 4 haftalık hamileyken kazaya benzer bi durum yaşadık otobanda 140la giderken arabamizin lastiği birdenbire fırladı allahtan bomboş bi yoldu bende streste rahatsızlandım ama hamile oldugumu bilmiyordum her yerim agrimisti resmen tamamen stresten sende şuan stres altındasın canım o yüzden sakin olup olumlu düşünmeye çalış
(6 puan)
Çok teşekkür ederim. Biraz daha sakinim şuan. Bugün yine doktoruma gidecez. İnşallah her şey yolundadır.
0 oy
(1,308 puan)
Onun dünyada rızkı varsa ne olursa olsun dünyaya gelir içini ferah tut doktora görün bir sıkıntı olursa
(6 puan)
Evet öyle ama daha önce de 2 düşüğüm olunca bu defa çok korkuyorum. İnşallah nasibi vardır. Allaha hayırlı kul, vatana hayırlı evlat, bize şifa olur inşallah.
(1,308 puan)
İnşallah canım strese yapma
0 oy
(278 puan)
Çok geçmiş canım benim Allah korumuş inşaallah bi sorun olmaz benimde bi akrabam kötü bi trafik kazası geçirmişti ve gebeliği senden çok daha ilerideydi inan resmen mucize gibiydi kalçadan itibaren platin takıldı aylarca öyle kaldı hep yattı ama bebeği sağ sağlim doğdu çok şükür şuan 6 yaşında Allah esirgeyince mucizeler oluyo seninde bebeğin iyiymiş çok şükür canını sıkıp kendini germe stres yapma moralini yüksek tut ki bebişinde iyi olsun:)
(6 puan)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Evet bugün biraz daha iyiyim. Ağrım azaldı. Korkudan heralde o kadar ağrım oldu. İnşallah bende sağ salim alırım kucağıma. Dualarınızı esirgemeyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 248 göst.
16 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Dmr13 (91 puan) sordu
0 oy
6 cevap 386 göst.

648,909 soru

3,419,298 cevap

4,250,448 yorum

183,422 üye

...