+2 oy
383 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11 puan)

Ya ne kadar aradiysam 182 vermiyor yok diyor iki aydır gidemiyorum kontrole ne yapicam şaşırdım , özele gidicem eşim asker ondan gidemiyorum ,ağrı merkezdeki doktorlar niye vermiyor acaba sabbah erkenden gitsem verirler mi sıra  :(

Gebelik haftası 27+4

16 Cevap

+1 oy
(966 puan)
Acilden gir canim direk acile git de agrilarim cok fazla dayanilmayacak sekilde onlar sana yonlerdirme yapar 
-Reklam-
+1 oy
(499 puan)
Canım internetten mhrs üzerinden al çabuk alırsın özellikle 4 gibi sisteme gir
+1 oy
(201 puan)
saat 16.00 da sisteme bak istersen genelde saat 16 da sistem açılıyor mhrs sistemi. bana da burdan biri söylemişti.
0 oy
(706 puan)
Bence erkenden git siramatikten sıra alip bekle başka çaren yok gibi
0 oy
(1,039 puan)
Mhrsden randevu talebi bırak canım birde hastahaneye git çok gecikmiş taramaların falanda kaldı büyük ihtimalle sabah git konuş doktorla randevu bulamadığını söyle sıra verirler diye düşünüyorum takipli hastasıysan ben hiç randevu almadan gidiyorum randevu bulunmuyor çünkü doktorum bakıyo randevu almaya uğraşma diyo
0 oy
(263 puan)
Canım e devlet varsa MHRS indir ordan dene genelde gece 12, öğlen 4 ve sabah sekizde yenileniyo ya sayfa ordan bulabilirsin ben hep öyle alıyorum bulamayınca talep oluşturuyorum mesaj geliyo talebiniz üzerine randevu bulunmuştur diye hemen girip alıyorum 
0 oy
(264 puan)
Sabah erken gitmeye calis kuzum belki sira verirler ayni sorun bende de var 39 haftalik hamileyim ne sira ne randevu veriyorlar bende ozele gittim dogum aninda da acilden devlete girerim diye düşünüyorum 
0 oy
(413 puan)
Hiç bir şey yapamaSan acile git ağrım var de iki aydır gelemedim de direk yönlendirirler bazen insanı buna mecbur ediyorlar ama önce MHRS yükle oradan dene.
(413 puan)
Üstelik yani korona zamanı öğretmenleri her gün test verdirdiler acilde hiç bir şeyimiz yokken oralarda süründük .o zaman acil hasta yokmuydu. Demek aciller kendilerine çok güveniyor.
(413 puan)
Hiç bir zaman acil durumumda bana bakmayan doktor görmedim. Türkiye gibi bir yerde çok acil hasta isen sana bakan olur. Kalp krizi trafik kazası vs olmasi durumunda her şey birakilr ve acilde ona kosulur bakcak doktor da olur. Bu tezinz çok saçma ve geçersizdir.
(78 puan)
Corona testini acil doktorları istedi dimi sizden? İnsallah ögretmen değilsinizdir bu cehaletle bi de öğrencilere ders mi anlatıyorsunuz?
(78 puan)
Ben acil doktoruyum acilleri bana anlatıyorsun. Bekleyin ve görün gelecekte hastanelerde yaşanacakları
(413 puan)
Corona testlerini isteyen doktorlar değil evet ama Corona testi yüzünden öğretmenleri rezil eden devlet o zaman bı zahmet hastanelere de gereken randevuyu koysunda kadın iki aydir doktor aramasın karnı burnunda. Öğretmenliğimi sorgulamak asla haddin degil. Bu cehaletinle ders mi anlatiyorsun diyor bı de sensin cehaletki bir ogretmeni tanımadan ona cahil demeyi kendine hak tanimissin doktor olsan bile. İstersen acil profosoru ol yani bizler randevu bulamiyorsak kapıda bekleyip zar zor insan yerine konuyorsak ve de paldur küldür muayene oluyorsak bir dakkada acile gelme diyemez hiç kimse ya çözüm bulacaksın ya da acilleri bekle gör lafları etmeyeceksin. Ne yapsın kadın o zaman.
0 oy
(296 puan)
Canım benim mhrs indir tam saat 4 te randevular açılıyor ben öyle alıyordum düşük yapmadan önce 5 aylik bebegimi kaybettim 
0 oy
(1,017 puan)
Sabah erken git görüş beni hiç geri çevirmediler 
0 oy
(191 puan)
Acile git canım, hafta sonu bile olsa kadın doğuma sevk ediyorlar. 

2 hastanede acile gittim oradakiler kadın doğum doktoruna sevk ettiler.
(191 puan)
yeniden gösterildi
Ben düşük yaşadım ve 3 hafta sürdü kanamam kime göre neye göre acil bunu siz belirleyemezsiniz. Acile gitmek  yasal bir hak ve doktor uygun görürse polikiliniğe yönlendirir bu kadar basit.
(78 puan)
Evet yasal hak, bikac seneye aglarsın burda eşim dostum acilde kalp krizinden öldü bakan olmadı diye çünkü o sırada doktor 2 aylık şikayetleri dinlemekle meşguldür. Dedim ya size gani gani müstehak.
(191 puan)
Uslüp herşeydir.
(413 puan)
Allah aşkına Türkiye gibi bir yerde acilde kalp krizi ile gelen olduda hangi doktor bakmadı ya da trafik kazası vs laf diye konuşmayın. Kadın iki aydır randevu alamıyor belki suyu azaldı belki bebekte sorun var belki çok acil ne yapsın yani. En fazla önceliği çok acil hastalara verir.
(191 puan)
Size katılıyorum gebelerin üzerine bu kadar saldırganca uslupla yaklaşımı da doğru bulmuyorum. Burası hayata karşı öfkeleri çıkarılacağı bir yer değil yardımlaşma platformu.
Yok ailem ölürmüş yok bilmem ne. Nasıl bir karanlıkta kalmış insanlar bilmiyorum ama Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
0 oy
(378 puan)
Sabah 7 buçuk gibi git sekreterligin önünde bekle 8 de çalışanlar geliyor ilk gelenlere sıra veriyor doktorların sırası doldugunda vermiyorlar 
0 oy
(584 puan)
He valla ayın sıktı ben de var ben de hep arıyorum ama yok ya kuzum ben de nasıl yapacqm bilimiyorum
(11 puan)
Ayy valla.insallah verirler yaa çok çaresizim
0 oy
(417 puan)
E nabizınız varsa oradan alın internet üzerinden randevu sistemi Perşembe cuma günleri açık değil randevu verilmiyor bu günler diğer günlerde saat 16/00 da randevu sistemi açılıyor bu bus saatde arayıp alacaksın yada bu saatde e nabiza girip randevu sistemi den randevunuzu oluşturacak siniz yoksa kolay randevu alamıyorsunuz saati kaçırmamak içinde telefona alarim kurun 15/55 e 16/00 da sisteme giriş yapın 
0 oy
(3,981 puan)
Verirler canım yoksa hastaneye gidip sıra işte bence alırlar yada doktora rica et ben 2 aydır kontrol olmuyor 
0 oy
(338 puan)
E nabız yükle ben randevularımı hep e nabızdan alıyorum. Online mhrsye yönlendiriyo. 16da hemen açılıyo sistem. Öyle dene 182ye bağlanana kadar olan randevuda bitiyo zaten. Ben devlet hastanesine gitmiyorum kontroller için ama başka durumlar için gitmişliğim var. Hiç sıra bulamazsan acilden git ertesi güne polikliniğe yönlendiriyolar sevkle. Bir de sabah erkenden gidip sıra almaya çalış öyle de oluyo ama en garanti acilden girmen. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 337 göst.
0 oy
5 cevap 166 göst.
0 oy
8 cevap 309 göst.
2 Eylül 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sevgielif (175 puan) sordu

651,279 soru

3,428,394 cevap

4,260,897 yorum

184,089 üye

...