0 oy
192 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
Hanımlar Reglime 7 gün var ancak 4 gündür inanılmaz yoğun akıntım var ic çamaşırı dayanmıyor rengi beyaz kokusuz kasıntı veya yanma yok bazen süt gibi geliyor bazen losyon gibi kasıklarımda batma sancı oluyor.Göğüslerimde sıkıntı yok bu şekilde gebe olduğunu öğrenen var mı? 

6 Cevap

0 oy
(300 puan)
Bende sizin gibi ogrnedim :) hatta bende belirti çok azdi ama yinede tedbir amaçlı beklemeyin çünkü hemn kan tahlili almiolar:)
(5 puan)
Allah bağışlasın canım yumurtlama tarihi de geçince şüphelendim ama hüsrana uğramak istemiyorum :(
(300 puan)
Amin inş. RABBIM sizinde ne isteğiniz varsa gerçekleştirsin  :) ben hiç yumurtlama şu tarihte filan diye aklıma getirmedim.afedersniz öylesine birliktelik odlu .eşim sağlıkçı.
Eşim.bildi hamile.oldugumu.bende sizdeki gib8 akinti  göğüs hassasiyeti ve bulantı vardı tekce. Hatta ben deidm yine adet olacam sanırım diye.ama.bi baktım çöl skr doğum  g unumde bu güzel haberi aldım.bende hüsrana uğramamak için bilerek bekledim.
Sonuna kdr haklsniz .
(5 puan)
Amin canım cümlemizin:) bu ay sadece 1 kez oldu oda regl bitiminden 4 gün sonra tuttuysa o gün tutmuştur.Hic göğüsümde hassasiyet yok ama fark edilecek şekilde akıntı ve kasık bel agrilarim var insallah bu sefer olmustur :)
(300 puan)
Ins canm bnm :) icini rht tut bi taneden belki bi guzellik olck inş:) eğer nraz dha keskin se belirtiler o zmn kendini belli edio sanrım:)
-Reklam-
0 oy
(1,573 puan)
Kişiden kişiye farklı canm benim öyle olurdu hep reglden önce ama adet oluyordum sonra 
0 oy
(173 puan)
Cnm yumurtluyorda olabilirsin Bn adetime 7 gün varken yumurtluyordum yumurtladığımıda yoğun gelen şeffaf kokusuz akıntıyla anlıyorum o zmnlar eşimle değerlendirdik ve hamile kaldım öncesinde çocuk istediğimizde tam olarak bilmeden deniyorduk 3 ay gebe kalamadım ne zmnki bu yoğun akıntı olduğunda yumurtladığımı öğrendim o zmn değerlendirdik ve hamile kaldım
0 oy
(239 puan)
Belli olmaz o bazen akinti enfeksiyondan da oluyor . Hani sen aci kasinti koku hissetmiyorsun ama yine de enfeksiyon oluyor . Ama gebelik de olabilir . Hem kan tahlili hemde idrar tahlili yaptir saglik ocaginda yapıyorlar zaten
0 oy
(1,168 puan)
Olabilit canım benimde ilk belirtim oydu inşallah vardır gebelik:)
(5 puan)
Allah bağışlasın canım özür diliyorum ama akıntını ve diğer belirtilerini tarif edebilir misin:)
(1,168 puan)
Sadece kremsi akıntı vardi ama baya oluyordu baska bir belirti yoktu hatta heran adet olacakmisim gibi kasıklarım karnım agriyor du gosuslerimde hassasiyet vardı ben ondan hiç ihtimal vermedim hamilelige megerse hamilelik once belirtiler aynı adet belirtisi gibiymis
0 oy
(966 puan)
Enfeksiyon olabilir

649,763 soru

3,422,494 cevap

4,254,297 yorum

183,643 üye

...