0 oy
173 göst.
Doğum kategorisinde (6 puan)
Ben Ankara eğiitm araştırma hastanesine gidiyorum kontrollere. Doğumumu orada yapmayı düşünyorum. Ama doktorlardan hiç memnun değilim. Hiç ilgilenmiyorlar. O yüzden doğuö sürecini çok merak ediyorum. Normal doğum yapmak istiyorum. Yanımda eşimin veya başka birinin refakatçı olarak kalmasına müsade ediyorlarmı? Doğum yapanlar memnun musunuz? 
Gebelik haftası 36+2

6 Cevap

0 oy
(51 puan)
Ulucanlardakini diyorsan hiç kimse tavsiye etmiyor canım bende çok araştırdım yine zubeyxe hanıma gitcem gibi görünüyor 
-Reklam-
0 oy
(359 puan)
Orda ne işiniz var çok pis kontroller hadi neyse de doğum için Ankara şehir hastanesi öneririm
0 oy
Yeni Gazi üniversitesi Hastanesi'nde doğum yaptım çok ilgililer ve özel hastane gibi ilgileniyorlar bence orayi tercih et evim yakın olduğu halde ben Ankara Hastanesi'ne gitmedim çünkü iyi bir hastane değil canım.
(279 puan)
O hastane nerde acaba yenimi doğum yaptıniz birde bitek doğum için alıyorlarmi
(6 puan)
Çok teşekkür ederim. O zaman ben başka hastaneye gideyim. Çoğu kadın Sami ulus hastanesini öneriyor. Çok ilgililer diye
Sami ulusta 3 doğum yaptım son 4. Doğumum'da kabul etmedi ilk defa gaziye gittim İnankı boşa gitmisim başka yere yinede kendin bilirsin tabiki ben sezaryenliyim.
Aysee. Canım nasıl tarif edeyim öğretmen evini biliyorsan tam karşısında bahçelievler metrosu ile dip dibe ben ankaray ile gidiyordum bazen bahçelievler durağında iniyordum. Gazi üniversitesi Hastanesi googleden bakabilirsin. Yeni yaptım canım 43 gün oldu.
0 oy
(1,402 puan)
Aman uzak dur :)))
0 oy
(424 puan)
Şehir hastanesi biraz uzak ama orası iyi eşleri rafekatci olanlar var . Dr lara gelince devlettekiler hepsi aynı ilgisiz zaten  . Şehir hastanesi yataklar tek kişilik doğumda bari rahat edersiniz.
0 oy
(195 puan)
Canım Ankara şehir Hastanesi'nde 10 senelik Dr var kastamonudan Ankara'ya gitti hala ona giderim çok iyi bı Dr şiddetle tavsiye ederim hasan ulubasoglu memnun kalırsın çok anlayışlı naif bir Dr 

651,271 soru

3,428,355 cevap

4,260,875 yorum

184,087 üye

...