0 oy
240 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (654 puan)
Kocaeli'de ki bütün kadın doğumları Kocaeli şehir hastahanesi ne tasicaklarmis kendi şehrinde şehir hastanesi nde doğuran varmı?
Gebelik haftası 12+2

2 Cevap

0 oy
(347 puan)
Ankara şehir Hastanesi'nde doğum yaptım sezaryen ile çok iyiydi temiz ve iyi davrandılar 
(33 puan)
Biraz daha acarmisiniz lutfen. Benim ikinci sezeryanim olacak. Orada takipliyim. Isleyis nasil tarihmi verdiler  bastan. hazirlik nasildi ameliyathane ziyaret ben biraz panigimde rahatlamaya ihtiyacim var.
(347 puan)
Hiççç panik olma o kadar iyi bir yer ki benim bebeğim erken doğdu orada takipliydim acilden giriş yaptık biraz beklettiler duruma göre sonra bebeğime ciğer geliştirici yapıldı sonra ameliyata alındım yanımda kimse yoktu refakatçi olarak eşimi aldılar tek odaya aldılar tavırları çok iyidi ameliyat güzel geçti genel anestezi olmadı çokkk memnun kaldım
-Reklam-
0 oy
(342 puan)
Benim ablam manisa şehir hastahanesinde yaptı yanında ben kaldım ben bu kadar temiz ve düzenli bir hastahane görmemiştim. 4 yıldızlı otel gibiydi tek kişilik oda duş çift lavabo vs. Sürekli odalar temizleniyor çalışanlar cok aşırı kibar ilgili hayran kalmıştım yani 
(338 puan)
Ay ben de Tekirdağ şehir hastanesine randevu aldım yarın gidicem kısmetse. İlk bebeğimi 10 yıl çnce özel hastanede doğurdum sezeryan ile. 2. Bebeğim özel hastaneye gittim şimdiye kadar 23.haftalık hamileyim ama doğum ücretleri almış başını gidiyor. Doğumum eylülde yine sezeryan olacak kısmetse ama diyorlar ki eylüle kadar kaç lira olur bilmiyoruz. Şuan herşey o kadar pahalı ki hiçbirşeye güç yetmiyor. şehir hastaneleri iyi diye duydum. İnşallah öyledir. Sizden de bunu duymak biraz içime su serpti.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 55 göst.
0 oy
0 cevap 50 göst.
0 oy
1 cevap 159 göst.

651,348 soru

3,428,673 cevap

4,261,165 yorum

184,106 üye

...