0 oy
198 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (16 puan)
Şu an indirimde alsam mı bilemedim 
Gebelik haftası 33

11 Cevap

+1 oy
(183 puan)
Zeytinyağı ılık su ve pamuk.. asla pişik yapmayan pişik önleyici meleklerimizin cildine iyi gelen tek şey ıslak mendil yeirne bunu kullan :) 
(2,793 puan)
Nereye kadar bunu kullanicak ki ? Ilk zamanlar gunde 15 kereye kadar bez degisiliyor kaka yapıyo filan biirne gitsen ilik su istemen gerekcek dışarı çıksan mümkün değil. Bude bebegi buna alistirmak var daha sonra islak mendile alerji yaratiyor bu durum. Bebegi nasil alistirirsan oyle gider. En güzeli ilk 3 ay izotonik sulu saf islak mendil kullanmak doktor tavsiyesi.
(183 puan)
Bende yenidogan biriminde hemsireyim senelerdir . Kadın doğum polikliniklerinde de çok uzun çalıştım.  Ben çocuklarıma da bunu uyguladım.  Kolayına kaçmamak lazım . Ben bezden kesene kadar bu şekilde yaptim. Pamuğu ve zeytinyağlı suyu çantanıza koyuyorsunuz. Gerkeen yerde kulllaniyorsunuz . Günde 40 kere yapsa bu şekilde temizledim bezden kesene kadar hiç pişik olmadı çocuklarım .ki yenidoğan aervisinde de ben hep bezlerdim aynı şekil temizler bezlerdim çokta hoşuma gidiyordu ben çok büyük bebek aşığıyım cidden . :))
-Reklam-
0 oy
(2,793 puan)
Mendilleri cok ince 
0 oy
Ben aldım ama kullanmayı düşünmüyorum bir süre. Yeni doğan içinde olsa kimyasal içerik var içinde. İlk zamanlar pamuk, su olarak kullanıcam. 
(69 puan)
Bende temizleme pamugu aldim suyla temizlemeyi düşünüyorum. Bayb turconun islak mendilini aldim yinede ama her ihtimale karşı oda zaten bizlerde bebegin 40i çıkmadan evden çıkılmaz sizlerde nasıl bilmiyorum. Biyere giderkende pamugu islatip posete koyup agzini baglayip cantaya atabilirsiniz.
Sen indirimdeyken almak istersen al canım. Sonuç olarak uzun bir süre kullanılacak birşey. 40ı çıkmadan evden çıkılmaz diyorsun da hastaneye filan illa ki çıkmanız gerekicek. Yani ben de 40ı çıkana kadar duracağımı sanmıyorum.
(69 puan)
O mecbur canim ben gezmek açısından demiştim çıkılmaz diye.
Doğrudur canım.
0 oy
(527 puan)

Erkek bebek için ıslak mendil çok rahat ama bi kız annesi olarak diyorum ki. Islak mendil kız bebekte malesef idrar yolu enfeksiyonuna davetiye çıkarıyor. Saf pamuk ve su o yüzden daha iyi ❤️

0 oy
(13 puan)
Tafsıye etmem gülüm ben aldım bebegım dogmadı Birtane kendime actım guzel degil sleepy zeytinyağlı en güzeli
0 oy
(1,108 puan)
Ben sevmedim pek mendilleri çok incecik bişey
0 oy
(1,063 puan)
Ben memnunum 29 günlük bebeğim şuan ilk zamanlar ıslak mendil kullanmadım pamuk su kullandim ama ıslak bırakıyor nemli kaldığı için pişik yaptı. Daha sonra uni baby yenidoğan aldım o iyi geldi bize
0 oy
(16 puan)
Temizleme pamuğu da aldım ama elimin altında ıslak mendil de olsun dedim. Cevaplar için herkese teşekkürler ☺️ 
0 oy
(88 puan)
Asla islak mendilin matkasina gore pata vermem. Aldigim mendilleri kay ar suda bekletiyorum suyunu sıkıp  temizlenmiş  kapakli bir kutuya koyuyorum  mis gibi kullaniyorum pişik  felan da olmuyor
0 oy
(9 puan)
Hiç memnun kalmadım. Kızımı ciğer gibi yaptı. İlkinde ondan değildir dedim. Daha sonra değiştirdim kızım iyileşti

Bi defa deneme amaçlı kullandım

Baktım kızım hemen kızardı. Tabi ciltten cilde fark ediyor 
0 oy
(796 puan)
Ben ilk onu kullandım gayet iyiydi hiç pişik olmadık

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 400 göst.
0 oy
9 cevap 642 göst.
12 Eylül 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gmzugr (18 puan) sordu
0 oy
6 cevap 550 göst.
0 oy
12 cevap 611 göst.

649,361 soru

3,420,990 cevap

4,252,658 yorum

183,526 üye

...