0 oy
499 göst.
8 Haziran 2022 Doğum kategorisinde (725 puan) sordu
8 Haziran 2022 kapalı
Sütüm damla damla geliyor 6 haziranda sezeryan oldum bebegim emdikce çoğalır mi bebeğim ağladıkça benimde aglayasim geliyor çok üzülüyorum ne yapabilirim kizlar 
Gebelik haftası Bitti
Kapatılma nedeni: Sol menüden bebek bakımı bölümüne yazınız

3 Cevap

0 oy
8 Haziran 2022 (330 puan) cevapladı
Emdikce çoğalır ama tam anlamıyla bebeği doyuracak kadar gelmesi bir ayı bulabilir. Doktorum öyle demişti bana, gerçekten de iki dogumumda da ilk bir ay mama desteğiyle gittim. Hatta ilk bir hafta on gun komple mama verdim desem yeridir. Emzirdim ama damla halinde geldi. 
8 Haziran 2022 (725 puan) yorumladı
İnsallah cnm
-Reklam-
0 oy
8 Haziran 2022 (96 puan) cevapladı
Süt arttirici çaylardan al bol bol su ic ve sık emzir süt gelmio diyede düsünme ve bebeğin uyudukca sende uyu gelir canim merak etme
8 Haziran 2022 (725 puan) yorumladı
Canim ablam annem var ama uykum gelmiyor valla
9 Haziran 2022 (96 puan) yorumladı
Doktoruna sor kuzum bitkisel çaylardan ic lavanta al aktardan bilegine yastıgına damlat
10 Haziran 2022 (725 puan) yorumladı
Lavanta süt mu yapiyor oyle yapınca cnm
10 Haziran 2022 (96 puan) yorumladı
Yok canim uyuyamiyorum diyosun ya uykunu kolaylastrr
10 Haziran 2022 (725 puan) yorumladı
Anladim canm teşekkür ederim verdigin bilgi için
0 oy
8 Haziran 2022 (154 puan) cevapladı
Merhaba, yeni doğan bebeklerin uykusu kısa olur her ağladığında 1, 2 saat arayla sık sık emzirin uykusuz kalacaksınız yorulacaksınız biliyorum ama yavaş yavaş düzene girecek.Normal yemeğinizi yiyin yeşillik, bulgur pilavı, helva, komposto vs.bilirsiniz zaten sütü artıran gıdalardan alın. Sütüm gelmiyor diye beyninizde negatif alan oluşturmayın. Pozitif bakın göğüs ağrınız olacaktır damarlar açıldıkça parmaklarınızla masaj yapın sıcak duş yaparakta olur ovun damarlar açılsın hergün duş alın göğsünüze sıcak masaj yapın bebeğinizin ağlamasını doymadığına bağlamayın gazı olabilir birde ben herşeyi yedim gaz yapan gıdalarıda yedim kurufasulye vs. Hemde süt yapıyor bence herşey den yiyin öyle alışıyor bünyesi bir arkadaşım söylemişti hiç dikkat etmedim yedim 3.aya doğru düzene giriyor birde gaz sancısı için msjlar var ben linkini atayım her emzirmeden sonra yapın gün içinde yapın akşamları daha çok ağlar ama geçicek inşallah Allah kolaylık versin güle güle sağlıcakla büyüsün bebeğiniz. 
8 Haziran 2022 (725 puan) yorumladı
Cevabin icin çok teşekkür ederim cnm çok açık yazmissin herseyi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 914 göst.
0 oy
3 cevap 223 göst.

1,492,065 soru

24,380,297 cevap

348,685 kullanıcı

...