0 oy
259 göst.
Doğum kategorisinde (43 puan)
Merhabalar, normal ve sezaryen doğum sonrası korse kullanımı nasıl olmalı, ne zaman kullanılmaya başlanmalı, kaç gün kullanmak gerekir. Korse kullanmadan önce karın kısmını tülbentle bağlamak nasıl oluyor, doktorlar tam olarak bir şey söylüyor mu acaba, siz neler yaptınız doğumdan hemen sonra, tecrübelerinizi paylaşır mısınız? 

3 Cevap

0 oy
(57 puan)
Cnm Bn sezeryan oldum gelir glmz karnımı sıkı bir şekilde ama yaraya zarar vermick şekilde tülbent le sardım karnımı bir hafta geçince üstündende korse taktım birazda senin yaranın durumuna bağlı 1 hafta sonra korse takarsın Bi sorun olmazsa takmaya devm edersin norml doğumlar dada 2 gün sonra fln takılıyor diye biliyorum o konuda tam Bi bilgim yok
-Reklam-
0 oy
(1,037 puan)
9 ay boyunca karın kasları çalışmadığı için sonrasinda da hemen önerilmiyor canım. Ama kiminin bünyede göbek kalıyor ve insan baştan önlem alsaydim diyor. Ben sezaryen oldum aslında çok onerilmesede tülbent sardırdım anneme ama dikiş yerime denk gelmeyecek şekilde. Çünkü doğumdan sonra göbeğin sarkıyor ve kimildadikca canın yanabiliyor. Tülbent ise sarkmayi engelliyor ve daha rahat ediyorsun. Yaklaşık bir hafta sonra kontrole gittiğimde doktorum dikislerin iyi durumda dilersen korse kullan dedi ve kullandim. Sezaryen olursan doktoruna sorarsın ona göre başlarsın kullanmaya. Normal doğumda ise bir kaç gün sonra kullanabiliyorsun diye biliyorum.
0 oy
(330 puan)
2 kez doğum yaptım, ikincisi daha kırk gün önceydi ama hiç göbeğim kalmadı. 1.68 boy, 75 kiloyum şu an. Korse hiç kullanmadım iki dogumumda da. Bence genetik çok önemli. Korsenin etkisi olduğuna inanmıyorum. Doktorum korselik değilsin, göbeğin yok diye önermedi bana ama faydası olduğuna çok da inanmıyorum dedi zaten. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 462 göst.
0 oy
4 cevap 357 göst.
0 oy
1 cevap 205 göst.
0 oy
2 cevap 184 göst.

644,167 soru

3,402,277 cevap

4,229,746 yorum

182,170 üye

...