0 oy
163 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (299 puan)

Merhaba kızlar 36+1 haftalık oldum çok şükür. Dün gece bebek 2 saate yakın döndü resmen devamlı hiç durmadı hiç devamlı içimde döndü durdu. Bildiğin kendini döndürdüğünü çok rahat hissettim acaba pozisyon mu değiştirdi naptı anlayamadım bi fikriniz var mı. Bi an çıkıp doğurcam sandım yani o derece oldu sancım kasılmam vs olmadı hiç

Gebelik haftası 36

2 Cevap

0 oy
(237 puan)
Benim oyle oldugunda pozisyon değişmişti hayirlisi canim 
(299 puan)
Doğum pozisyonu almış olabilir mi canım ilk hamileliğim fikrim yokta
(237 puan)
Daha once baş asagi degil miydi, degilse almış olabilir benim 34. Haftada dönmüştü. Bende dogum basladi sanmistim, sanki asagi dogru çekiliyormuş gibi olmustu:)) cok hareketiydi benimkide. Ben sezeryan yaptim 39+2de suni sanciya ragmen gelmedi kızım. Belli olmuyor Allah saglikla kucagina versin.
(299 puan)
düzenledi
Anladım canım inşallah erken gelmez benim de pazartesi kontrolüm var nolmuş bakalım şuan ki pozisyonu sormadım doktora o bişey demeyince aklıma da gelmedi. Evde yalnızım şehir dışındayımda yalnız kalıyorum evde diye panik oldum bi an :)
(237 puan)
Yaşadığım an bende panik olmustum ama acil bir durum degil :) Gelmez daha annesi icerde cok rahattir o şimdi. Sona doğru gelmişsin yanina annen falan gelse
-Reklam-
0 oy
(86 puan)

benim de öyle oldu geçenlerde. tekme atma gibi değil asla. Sonrasında bi baktım sol taraftan sağ tarafa geçmiş. :) 6/7 saat karnım şekilden şekile girdi. Şu birkaç gündür de sabah kalktığımda hareketli akşama kadar tek tük tekme akşam yatmaya yakın tekrardan inanılmaz bir hareketlilik.. acaba normal mi? hani diyorlar ya 2 saat içinde 10 dan fazla hareket etmesi gerekiyor diye. Valla öğlenleri o kadar hereket etmiyor gibi. ama sabah ve yatmaya yakın harekete başlıyor köftehor:))) 

651,141 soru

3,427,784 cevap

4,260,371 yorum

184,036 üye

...