0 oy
621 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (260 puan)
merhaba hanımlar ben sezeryan doğum istiyorum ama doktor normal olacak diyo normalden korkuyorum napmam lazım normali istemiyorum hiç bünyem psikolojimen kaldıramam diye düşünüyorum  sezeryan için acaba üniversite sezeryan yapar mı 
Gebelik haftası 33+2

24 Cevap

0 oy
(102 puan)
Hakan türkçaparın doğal doğum kitabını okumanızı öneririm. Sezeryan bir ameliyat, normal doğum ise olması gereken mis gibi biraz sancı biraz acı sonrası selamet inşallah. Dr bana illa sezeryan dedi boyun kısa doğuramazsın falan(boyum 155). Normal diye direttim araştırdım. Allah o bebeği koymuşsa Bi çıkışı vardır elbet dedim hamd olsun normal doğumla aldım kucağıma bebeğimi. Tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun. Gerekirse sezeryan da olunmalı tabiki bebek riske atılmamalı.
-Reklam-
0 oy
(424 puan)
Özel hastane yapar ancak bunu ama sen böyle sıkıntı yaparsan sonu zaten sezaryene gider .
0 oy
(1,645 puan)
Özele gitmeniz gerekir devlet sezaryene yaklaşmiyor 

Bende kendi isteğimle sezaryen olacağım hiçte anlattıkları gibi olacağına inanmıyorum gönlü ferah tutmak lazım 
0 oy
(415 puan)
Ben iki kere sezeryan oldum mecburi. Cok uğraştık normal olsun diye saatlerce suni sancı aldim acilmam olmayınca  yapamadım. Doktora sordum bu normal olurmu diye olmaz dedi. Neden sezeryani normalden daha acısız görüyorsunuz. Inanki hiç ilgisi yok keşke ben normal dogurabilseydimde ameliyat olmasaydım hiç. 

651,005 soru

3,427,174 cevap

4,259,701 yorum

183,996 üye

...