0 oy
318 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (187 puan)
kapalı


image

adet tarihimi tam bilmiyorum ya 1 gün yada

image

2 gün gecikti yumurtlamadan sonra 13. Gün bugün. Bugün bu testi 2. İdrarla ve saat 4 civarı vaptım.ilk testim sabah negatif çıktı ardından  3 gibi pembe ama böyle suyla karışık diyebilirim kan geldi ondan sonra bu testi yaptım ve  kenara koymuştum yeni gördüm 2. Bir silik çizgi var gözle daha net gözüküyor. Kana benzer kahverengi lekelenme var ama oda sadece peçeteye geliyor sizce hamilemiyim. Aşırı göğüs hassasiyeti var . Yumurtlamadan beride kasık ve bel ağrım var özellikle sol kasığımda .birazda mide  bulantısı baş dönmesi. 
Gebelik haftası Yok
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(30 puan)
Bence bu hızlı teslerden yap yarın sabah ilk idrarla. Daha kesin sonuç verir. Emin olamazsan git bir kan ver derim ben
(187 puan)
Cnm erken gebelik testinden yok burda ama yarın birdaha yapıcam yine kaset testle.
(218 puan)
Ovulasyon testine bakın
(1 puan)
Bende de böyle çıkmıştı kimilerinde testde tam çıkmaya biliyor git bir kan ver derim kanda kesin çıkıyor zaten benimki test böyleydi kan verdim kesin çıktı
(187 puan)
Mrba CNm ertesi ay hamile kaldım şuan 7 hftalık hamileyim ozmn çok kafama takıyorum nezmn kafama takmayı bıraktım rabbim nasip etti
-Reklam-
0 oy
(344 puan)
Canım erken gebelik testi var adetin geçmeden önce yapılıo  onu da dene benim adetime 4 gün vardı daha geçmemişti ama kendimi aşırı yorgun hissediodum çise fln çok çıkıyodum ağrım da oluyodu regl ağrısı mi omu arasında ayırt edemedim bekleyemedim de ondan yaptım hemen çiş çizgiyi geçer geçmez 2si de pembe oldu :) 

 
(187 puan)
Cnm aynı belirtiler var şuann benn nerdeyse hiç su içmem  2 güne bir içiyoryn desem yalan olmaz  ama günde 10 kere  wc yolu bekliyom nerdeyse . Sizcee varmıı hamileleik vaa aizde görüyomuaunuz çizgiyi.
(344 puan)
Kameradan pek belli değil ama sen gördüysen belki bisey olabilir dediğim gibi o testi al dene kesin sonuç verio 15 tl mi ne almıştım sabah akşam fark etmez hemen yap cikio Mesela sabahın ilk çişinde daha çabuk belli olur fln yaziodu nette ben akşam yaptım hemen cıktı 2 haftalık flnmjs heralde ertesi gün doktora gittim kese gozukmuyo dedi kan tahlili yaptı kanda çıkdı 2 hafta sonra gel dedi 2 hafta sonra da kesesi oluşmuş du: )
(187 puan)
Tamam cnm
0 oy
(647 puan)
Ben adet gecikmemin üçüncü gününde yaptım pozitif çıktı ama belki geç döllenme olmuştur hormonların daha yükselmemiştir ya bi kaç gün daha bekle tekrar yap ya da ilk idrarınla erken gebelik testi yap
(187 puan)
Yarın sabah birdaha yapıcamm. Benn yaa ilk idrarla arkadaşımında adetinin ilk günü  tıpkı benimki gibi çıkmış 2.günü dahada belli olmuş.
(647 puan)
Ben de normal testi ilk idrarla yapmıştım o zaman daha yoğun oluyo idrardaki hormonlar

İlgili sorular

649,426 soru

3,421,309 cevap

4,252,955 yorum

183,552 üye

...