0 oy
237 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (9 puan)
Merhabalar 20 hafta 2 günlük gebeyim ilk gebelik bebegimin hareketini hissedemedim henüz normal mi ne zaman hissederim bi de nasil bişey bilgi verirseniz sevinirim. 
Gebelik haftası 20 hafta 2 günlük

7 Cevap

0 oy

düzenledi

19+3 bende daha hissetmiyorum 20 de hissedersin dedi saglik ocagindaki ebe ama daha erken hissedenler var :( elimi karnima.koyumca pit pit kalp atisi gibi oluyor ama o mi acaba

Ne zaman ellesem karnimi pit pit atiyor kalbim sanki karnimda atiyor gibi özellikle yataken daha net hissediyorum
(221 puan)
Yok cnm kalp atışı gibi ve uzun süreli ise o bebek değildir damar olabilir mesela bend eonu hissediyorum uzaninca dikkatli bakinca sanki bebeğin kalbinin atışını görür gibi oluyorum tabi bu imkansız lafın gelisi söyledim bebegin ya kaymasını yada iceriden cok minik vurması halinde oluyor  yani en fazla bir iki defa  senin gayet iyi zamanların eger ilkse hamileligin bunun taaa 23 e kadar zmaani var ikincide ve üçüncü de genelde 18den sonra hissetmeye başlıyorlar cnm benm sıkma canını beybi sağlıklı ise bi sıkıntı yoktur bende hissedene kadar acaba neden hissetmiyorum bisimi oldu diye coook triplere girdim bunuda atlatırsın  :*
İnsallah canim ya evet ilk gebelik doktorum normal hissedersin diyor ama burada okuyorum 12-13 te bile hisseden olmus insan ister istemez benim.niye hissedilmiyor diyor :)
(221 puan)
12 13 imkansız bunu doktorlara bile sorsan imkansız diyecektir cnm onlar yanlış anlamış olabilir cok cok zor yani sen canını sıkma dediğim gibi 23 e kadar yolu var suan belki o kadar beklediginden bile hissedemeyebilirsin azcik sabret vaktin gelmis zaten ben kendime bi sart koymustum sıkıntıya girmemek icin 23 e kadar yolu var ondan sonra hissetmezsen endişe edecegim diye o zmaan kadar ohooo karnımı delmeye basladi bile  ^^
İnaallah canim ya çok sagolun icimi rahatlattinizn❤️
-Reklam-
0 oy
(4 puan)
Korkma bende ilk gebeligimde bebegin hareketini hissetmiyordum doğana kadar hatta korkup hastaneye çok şık gidiyordum bı sorun yok diyordu bebek gayet iyi şuan 21 aylık 2 yaşına girecek oğlum yerinde durmuyor. İkinci gebeligimde ise hiç durmuyo içimde çok fazla hareketli. Dicem o ki bebekten bebeğe fark ediyor. Korkmana gerek yok herşey yolunda ise. 
0 oy
(221 puan)

Tatlim ben de bir defa gbi 18 de hissettm yanlış hatirlamiyosam ondan sonra netligini 21 22 haftalarda kazandı yani bir süre daha bekle benim arkadasim 24 de hissetti hatta doğana kadar dogru düzgün hissetmedi bile diyebiliriz yani gayet normal :angel: ilk hareketler boyle nasil diyeyim bazılarında kayma seklind eoluyormus onu ben hissetmedim benim kız direk beni tekmelemeye başladı:D valla cnm tarif edilemez birsey kimisi kelebek kıpırtısı gibi der ama bu bambaska en kısa zamanda tatman dileğiyle:kissing:

(9 puan)
Çok teşekkür ederim.  Insallah biran önce hissederim
0 oy
(310 puan)
Herkesin değişik oluyo bence bana hep yılan geçmiş gibi hissedersin kaydığını hissedersin felan dediler ama benim sanki bağırsak hareketi gibi oldu. İlk başta bağırsaktır diye önemsemedim de hatta. Tam 20 haftalık olunca aynı hareketi hissettim. Tam göbek çizgisi hizasında, göbek deliğinin 4 5 parmak aşağısında. İçinde balon patlatmış gibi oluyo. Minik minik patlamalar gibi. Hatta benim ilk gün midem bulandı o patlama olurken. Ve sanırım mesaneye dokunuyo her o hareket olduğunda çişim geliyo hissi oluyo. Ben 3 gündür net hissediyorum zaten 20+3üm dün ilk kez uzanırken elimle de hissettim hatta eşime de hissettirdim minik bi tekme attı el ile hissedilebilen. Ama şunu söyleyim çok güzel bi duygu. İnsanın suratın*****tal bi gülümseme oluşuyo o anda çok farklı bi his.
0 oy
(34 puan)
21+5 günlükken  hissettim  
0 oy
(114 puan)
Ben 22. haftada hissettim gayet normal
0 oy
(64 puan)
22 ye kadar muhakkak hissedersin, simdi belki hissetmissindir de anlamlandiramamissindir canim, eger ultrasonda hareketleri iyiyse hic meraklanma belli bir zamandan sonra hik dese pit dese hissedeceksin :))
(9 puan)
Bazen göbeğimin bi tarafi sertleşiyor acaba o mu hareketleri ben pek anlamdiramadim
(64 puan)
Genellikle bagirsak gaz hareketiyle benziyor basta, ben sertlik olarak hissetmemistim ilk hissettigimde icimde su ya da hava kabarcigi patliyor gibi bir his geliyordu bana

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 155 göst.
0 oy
1 cevap 105 göst.
0 oy
3 cevap 157 göst.

652,133 soru

3,431,776 cevap

4,264,584 yorum

184,315 üye

...