0 oy
407 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (641 puan)
Kızlar selam bir iki gündür yatarken yada otururken sağ alt tarafımda yumru gibi bişey hissediyorum. Sanki birisi içime tam o noktadan yumruğunu sokup çeviriyor gibi oluyor elimle okşadığımda kayboluyor sanki sizce bebek orda toplanıp hareketmi ediyor. İlk olunca acemilik tam olarak anlayamadım bebek mi diye bilgisi olan var mı acaba :) 
Gebelik haftası 19+1

5 Cevap

0 oy
(164 puan)
Muhtemelen hareket ediyordur dur daha büyüsün ne hareketler yapicak sana :) 
(641 puan)
Yaa bende hiç hissedemiyorum diye üzülüyorum günlerdir bişey mi var acaba diye :)
(164 puan)
Muhtemelen çok hafifde olsa hissediyordum da bağırsak hareketi falan sanmissindir ilk gebelikler de anliyamiyoruz çünkü böyle pıt pıt baloncuk patlar gibi hareketlerle başlar büyüdükçe yer darlastikca daha güçlü hissedersin. Benim 30. Haftalarda oğlum kıçını dayardi göbek deliğime pozisyonu değiştirine kadar canım çıkardı bu doğdu kıçı hep dışarda öyle uyumayı seviyordu hahahahah :) sana içerde ne hareket yaparsa doguncada devam ettiriyo
-Reklam-
0 oy
(194 puan)
Bebeğindir haftamız aynı ben de dün ilk defa elimi koyunca hissettim o vurunca heyecanlandım ayağa kalktım hemen elimi koydum tepmesini hissettim o kadar tuhaf oldum ki anlatamam böyle bi şey yok oturdum ağladım çok duygulandim ❤❤ muhtemelen sende hissediyorsun ama ilk bebeğimiz ya tam anlayamıyoruz:)
(34 puan)
Bebeğinizi ilk ne zaman hissettiniz uffacık bir hissetme bile en erken ne zaman oluyo
(194 puan)
Ben önceleri gazla karıştırdığım için tam bilemedim ama sanırım 17 buçuk haftalikti acaba mi diyodum ki düne kadar çok şükür:)
0 oy
(1,402 puan)

Benimde hep sağda duruyordu oğluşum :D ara ara hala sağa geçiyor çok seviyor heralde orayı

0 oy
(5 puan)
Biz de bugun 20 haftalik olduk. Ama hala hicbir hareket hissetmiyorum. Endiselenmeye basladim acikcasi. İlk gebeligim.
0 oy
(559 puan)
Ben 13 de hisetmistim 22 . Haftamda baya baya dışardan görünüyordu hareketleri zaman ilerledikçe baya dönüşü falan girebiliyorsun çok güzel nir duygu Allhim olmayanlara da nasıl etsina

652,399 soru

3,432,890 cevap

4,265,888 yorum

184,390 üye

...