0 oy
179 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (95 puan)
Hanimlar merhaba saglik ocağında kan tahlili vermiştim sonuclari aldim doktor tiroid düşüklüğü var dedi. yaşayan varmı.? Birde kolesterol çıktı.
Gebelik haftası 22+3

4 Cevap

0 oy
(713 puan)
Troidi bilmiyorum ama geçenlerde benim kolesterolüm de hafif yüksek çıktı. Gebelikte yükseliyormuş, hatta bazı doktorlar kolesterol değerine bakmaya bile gerek duymuyormuş, nasıl olsa yükseliyor diye. Yine de kadın doğum doktorunuza danışın.
(95 puan)
Evet öyle yapicam. Teşekkür ederim .:)
-Reklam-
0 oy
(112 puan)
Canim hamilelikte triod dusuklugu herkeste oluyo bndede olmustu 3ay surekli kan verdim ve kulandgim ilaclarla 4ay biraktim degerlerim normale dondu korkma sende insallah duzelir❤
(95 puan)
Evet doktor 1 hafta sonra tekrar gel bakalım devam.ederse ilaç tedavisi başlarız dedi. İnşallah teşekkür ederim sizede. :)
(112 puan)
Ö.d canim ❣
0 oy
(284 puan)
Troid için ilaca başlar kadın dogum doktorunuz. Bende kullanıyorum telaş edecek bir durum yok. Kolesterol benim de yüksek doktorum gebelikte normal dedi 
(95 puan)
Sağlık ocağı doktorumuz yaptığı testlerde farketti zaten kadın dogumcular afaki bisey görmedikleri takdirde pek tedirgin etmiyolarmis. Normal karşılanıyor sanırım dediğiniz gibi. :)
0 oy
(106 puan)
Kaç çıkmıştı benimde 01 çıktı kadın doğum önemsemedi gerçekten yarım ağız dahiliyeye git dedi dahiliye ilaç verdi. Doğum yapmışsınız dır inşallah sağlıkla kucağımıza almışsınızdır son durum ne oldu merak ediyorum belkide doğumdan sonra buraya bakmıyorsunuzdur
(95 puan)
Merhaba öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Evet dogumum oldu şükürler olsun sağlıklıyız.  Dahiliye doktoruyla görüştüm yapılan testlerde evet tiroid hormon düşüklüğü var fakat Bu çok önemli değil belli Bi değer vardı o değeri unuttum şuan için. Doktor sadece t3 t4 düşüklüğünü tek başına baz alıp bi tedaviye başlayamayiz demişti bunun olması için 2 hormonun da ( t3 ve t4 ) değer değişikliği olması lazım demişti. Ayrıca çocuk ve anne için aslında en önemli hormon bu iki hormon dahilinde ( t3 ve t4 ) TSH hormonu denen Bi hormon var onunda değerinde aynı şekilde problem var ise Bi tedaviye başlanır ve TSH hormonu ciddi Bi hormon ve tedavi edilmesi muhakkak olan Bi duruma dönüşebilir demişti. İnanın hazırladıklarım bunlar. Eğer böyle Bi probleminiz varsa Dahiliye doktoruna mutlaka görünün. Kadın doğumcular bu konulara tam anlamıyla vakıf olamadıkları için tedavi şekli ilaç vs veremezler konunun uzmanına yonlendirirler veya değerler bakımından hormonlarda ciddi Bi durum yoksa söylemeyedebilirler. Bu durumu ben sağlık ocağında yaptırdığım test sonucunda öğrenmiştim. En iyisi sizde Bi görüşme yapın. Sağlıklı günleriniz olsun. :)

649,173 soru

3,420,217 cevap

4,251,547 yorum

183,477 üye

...