0 oy
258 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (290 puan)
düzenledi
Kizlar regl sancisi gibi sancim oldu. Wc de peceteye 1 damla ya var ya yok Kan gibi leke geldi dikkatli bakinca gördüm cok belli de degildi. Tedirgin oldum acile gittim bakti şu an icin riskli bi durum yok dedi ilac da yazmadi. Ama sabah perinatolojiye görün dedi bende kesin mi gorunmem lazim dedim evet kesin görün dedi. Sira nasil alicam dedim sabah erkenden git dedi. Riskli bi durum yoksa neden perinatolojinin de gormesi lazim dedi. Korkuyorum sizce bi sıkıntı mi var da soylemedi bana. Kac kez sordum şu an icin riskli bi durum yok dedi.
Gebelik haftası 19+4

3 Cevap

0 oy
(43 puan)
Panik yapma canım panik yapınca olmayacak şeyler oluyor sakinligini koru ayaklarını biraz yukarıda tut bende de kanama oldu bende korktum ama panik yapmadım belki düşük riskin vardır ona göre ilaç yazar Dr sana bide kendini fazla yorma çok şükür o günleri ben atlattım inşallah sende atlatırsın birde bu ara eğer özel hayat varsa ara ver  

Rabbimin izniyle anlatacaksınız merak etme üzme kendini
-Reklam-
0 oy
(894 puan)
Hayatımda böyle bir saçmalık duymadım görmedim. Eğer tam olarak anlattığınız gibiyse gerçekten sağlam saçmalık çünkü perinatoloji bölümü yüksek riskli gebelere bakıyor. Ne alaka yani bit kadar kanaman oldu diye seni oraya gönderdi?? Eğer sende ya da bebekte bir anormallik yoksa zaten perinatolog bile böyle gebelere bakmak istemiyor. Bence sen panik yapma ve normal bir kadın doğum uzmanına muayene olup şikayetini anlat. O da zaten bebekte ya da senden kaynaklı bir sorun yoksa sana istirahat verecek ve ilişkiyi yasaklayacak :) tecrübe ile sabit :) :) 
0 oy
(187 puan)
Yasadiginiz durumdan bağımsız olarak zaten perinatologa görünme zamanınız gelmiş, o yüzden de yönlendirmiş olabilir. 20. Haftada perinatologa görünüp detaylı ultrason yaptırmanız gerekiyor zaten.
(187 puan)
Hayır tabiki gidemez diye bir şey yok. Tüm gebeler 20. Haftada perinatologa yönlendirilir detaylı ultrason için. Ayrıca ben 13. Haftadan itibaren düzenli olarak gidiyorum
(187 puan)
Detaylı ultrasonu perinatolog yapıyor
(215 puan)
Perinatalog riskli gebelere bakıyor canım bir sıkıntı görülmüş belki bebeğinde o açıdan gidiyorsundur çok geçmiş olsun ama ayrıntılı ultrasyon normal insanların gebelerin gittiği yer ve radyolog tarafından inceleme yapıyor
(187 puan)
Çok teşekkür ederim öncelikle Radyologa perinatologun olmadı yerlerde hastalar yönlendirilir. Ben sıkıntı vardı diye gittim ilk olarak perinatologa sonra memnun kalınca takibimizi yaptırmaya karar verdik. Burda bir çok gebe sorun olmadığı halde takibini perinatologa yaptırmakta, sonuçta kadın doğum uzmanı. Radyologa da gitmiştim, takibimi yapan hastanede perinatolog yoktu beni Radyologa yönlendirmişti, sonra araştırdım ve perinatologa ulaştım hastanede dışından.
(215 puan)
Hmm anladım benim gittiğim zaman hem perinotoloji hemde ayrıntılı ultrason vardı muayene olduğum odanın hemen yapışındaydı perinatoloji doktoruma oraya geçip kaydımı yapayım dedim Yok gerek yok dedi sen de bir sıkıntı görmüyorum tek seferde ayrıntılı ultrasyona gir o da bir baksın bir sıkıntı olmazsa zaten aylık kontrole gelirsin dedi çok şükür Bir sıkıntı olmadı ve sadece aylık kontrole gidiyoruz demek ki her hastanenin hizmeti farklı oluyor:)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,102 göst.
25 Eylül 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hulya 33 (152 puan) sordu
0 oy
0 cevap 39 göst.
0 oy
16 cevap 288 göst.
0 oy
3 cevap 149 göst.

644,192 soru

3,402,359 cevap

4,229,865 yorum

182,178 üye

...