0 oy
306 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (52 puan)
kapalı
Bu ikinci gebeliğim . Cinsiyeti aşırı merak ediyorum . Tabiki sağlıklı olsunda insallah gerisi önemli değil. Bir tane kızım var . Kızıma hamileyken hiç mide bulantısı kusma kokulara bu kadar hassas olmamıştım . Acaba erkek mi diyorum. İlk gebeli ile ikinci gebeliğı farkliliklar olup cinsiyet değişik veya aynı çıkan var mi ? 
Gebelik haftası 7
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

6 Cevap

0 oy
(699 puan)
İlk oğlumda kusmaktan öldüm hastanelerde yattım şuan yine erkeğe hamileyim kusma diye bsey olmadı canım alaakasi yok yani birde bu aralar hep duyduğum şey oğlu olanın tekrar oğlu kızı olanın tekrar kızı oluyomus :)))
(699 puan)
İlki bir ay sonra 5 olcak şimdide 29 haftalık olduk canim
(52 puan)
Senin aran uzakmıs benimki cok yakin kizim 1 bucuk yasinda ikinci de 7 haftalik iste
(699 puan)
Maşallah çok erken davranmissin sen gerçi bana kalsa bende 1 2 yıl önce yapardım ama sağlık sorunlarım vardı rabbim şimdi nasip etti
(52 puan)
Gecmis olsun . Bende deli cesareti var canim :)))
(699 puan)
İnşallah pişman olmazsın ne diyim :))
-Reklam-
0 oy
(650 puan)
düzenledi

Ücüncü kizima hamileyim her biri farkli gecti :))

(52 puan)
Nasil yani
(52 puan)
Herbiri farklı gecti yazdiniz galibaa
(650 puan)
Büyük kizimda sürekli bulantim oluyodu herses kokuyodu sanki yemeklerden tiksiniyodum. Ikinci kizimda bulantim cok olmadi cok rahat herseyi tükettim. Suan yine kizim olcak 13-14 hafta olana kadar bulantim oldu et yemegi fazla yiyemiyorum ama sebze salata sorunsuz yiyorum. Ücüde kiz olmasina ragmen birbirinden farkli gecti yani cinsiyetle alakali olmuyo
(52 puan)
Tesekkur ederim
0 oy
(108 puan)
Benim de ikinci gebeliğim ilk erkekti hiç mide bulantısı baş dönmesi falan yoktu. Şimdi de kızım olacak aynı şeyleri yaşadım. İkisinde de tatlı aşerdim hep. 
(52 puan)
Tesekkur ederim
0 oy
(73 puan)
Sagdaysa  erkek soldaysa kız diye duydum tesadüf  mü bilmiyorum da benim öyle oldi gercekten 
(52 puan)
Kızım hep sağdaydı :))
(1,239 puan)
Bu bende tutan birşey evet;)
(1,149 puan)
Oğlum hep soldaa
0 oy
(1,239 puan)
Ilk kızımda hamileyim değilmiyim hic bilemedim son aylar biraz şiştim o kadar 2.kızımda bulantim vardı ara ara kusmam  koku hassasiyeti erkek bu cinsiyet değişti o yüzden bulantim var dediler. Ama oda kiz cıktı.3.oğlum da oda 2.ye benzerdi bulantı vardı ama cok degil koku hassasiyeti erik eserdim çiğ tavuğa dokunamadım dogurana kadar tavuk yiyemedim şuan 4.hamileligim çok farklı 5.haftada bulantim başladı çok kötü gece gündüz 2 3 kez kustum kurarken ayrı bi işkence zaten uyku hali halsizlik bir gün iyi olsam 2.gün ayağa kalkamıyorum bundada erik ve koyun eti aserdim koku hassasiyeti yok Çay dan biraz tiksindim içemiyorum 11+2 olcaz yarın bulantılarım hala devam ediyor bu hepsinden farklı yani bunun cinsiyetle bir alakası yok bence 4.olduğu halde bende merak etmiyor değilim ama hani;))
(52 puan)
Bu tur mesajları okuyunca belki kızdir diye umitleniyorum :)))  12 haftada ozelde soyluyorlar durumun varsa ogrenebilirsin erkenden . Ama devlette 16 da soyluyorlar taaaa ben 16 yi bekliycem
(1,239 puan)
Bende hep özelde öğrendim ama ilk kızım. Göstermedi 5 aya kadar 4.ayında kemik yapısından kıza benziyor demişti kız çıkmıştı sonraki kizimdada ayni doktorumdu hemen bildi  12.haftada kız dedi oglumdada 14.haftada gitmiştim erkek demişti oda özel ama başka doktordu oda dogru cıktı.bu 4.de de şehir hastanesinde devlette özellerde bana uzak.kaliyor esiminde boş zamanı yok 10 dk uzagimda devlet hastanesine bağlı semt polikliniği var oraya gidiyorum bu kontrolüm 13.haftama denk geliyor ama söylemez.esim ve cocuklarim özele gidelim diyorlar ben istemiyorum buda supriz olsun geç öğrenelim diye ama bayramdan önce giderim sanirsam;))
0 oy
(2,618 puan)
Bu belirtilerin cinsiyetle ilgisi yok canım yine de Allah gönlüne göre versin inşallah

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 203 göst.
0 oy
8 cevap 287 göst.
0 oy
1 cevap 135 göst.
9 Ağustos 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ebruliela (34 puan) sordu
0 oy
4 cevap 267 göst.

652,634 soru

3,433,758 cevap

4,266,940 yorum

184,441 üye

...