0 oy
316 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (450 puan)
Arkadaşlar çok merak ettiğim bir şey var. Şuan dört aylık hamileyim henüz çocuğum doğmadı ama şimdi den ikinciyi düşünür oldum:D Birde bunu iki sene beklediğim için. anne olmak harika bir duygu heyecan. Ama ikinci çocuk mesela nasıl bir duygu oluyor hani anneliği zaten tatmış oluyoruz. Yani merak ediyorum birden fazla çocuğu olanlar her çocuğunda aynı annelik hisleri oluyor mu ? 
Gebelik haftası 4. Ay

6 Cevap

0 oy
(117 puan)
Olmaz mi ilk çocukta acemilik yaşiyosun duygun biraz yoğun olmuyor ama 2. De daha farkli acemiligin gidiyor anne duygusunu tatmissin bidaha tatmak daha güzel oluyor.
(450 puan)
Ay ne güzel yaa İnşaallah nasip olur :))
-Reklam-
0 oy
(49 puan)
Son 1 hafta sonra bende bakicam nasil bi duyguymus :) 
(450 puan)
Çok hayırlı olsun :)) peki gebeliği nasıl geçti ikincinin ?
(49 puan)
Son aylarda zorlandim ya . Ilk oglum 2 yasinda ve cok hareketli . Ona kosturmaktan oyle yorgun dustum ki :) ama onun disinda iyiydi yani ilki den daha kolay gecti
(450 puan)
Maşallah :)
0 oy
(1,059 puan)
Sevgi acisindan hic bi fark olmuyor onuda cok seviyorsunuz ama hani derlee ya bir cocuk hic cocuk die ikinci olunca iste gercekten anne oldugunuzu anliyorsunuz cunku bir taneyle bahetmesi kolay ama iki taneye yetidmek icin ekstra ekstra caba guc kuvvet ozveri istiyor genelde ikincide daha tecrubeli oluyorsunuz ilki gibi degil ama hayatiniz tamamen degisiyor cunku 2 cocuk sahibi oluyorsunuz sorumluluk cok daha fazla cok daha dikkat istiyor insan icin :))
(450 puan)
Valla harika anlatmissiniz ağzınıza sağlık :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin
(1,059 puan)
Aminn canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin Rabbim nasip ederse ucuncu bebegime hamilemiyim o kadar agrim sizim olmasina ragmen onlarin arkasinda donmek zorunda kizim degilde ozellikle oglum cok hiperaktif gozumu uzerinden ayiramiyorum  arkasinda donmekten dinlenmeye kendime vakit ayirmaya firsat bulamiyorum ama inanirmisiniz ne kadar yorsalar da bir guluyorlar gelip sarilip anne seni seviyoruz diyorlar ya butun yorgunlugum gidiyor :)))
(450 puan)
Maşallah Allah'ım ömürlerini güzel eylesin . Rabbim yardımcınız olsun
0 oy
(429 puan)
Benimde 3 yaşında bi oglum var simdi 18 haftalik ikinci ogluma hamileyim ❣ Evlat cok baska bir duygu bambaska bir sevgi ve bağ. Annelik kadar guzel kutsal birsey yok bence bu hayatta Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin. Bizlerde sağlıkla kucaklarımıza alalim insallah ❣
(450 puan)
Amin inşallah:)
0 oy
(285 puan)
Bende ikinci kızıma hamileyim 34 haftamdayim doğum yaklaştıkça korkum endişem artıyor yetebilme korkusu sarıyor içimi ama bı an önce de doğsun emzireyim istiorm kucağımda olsun kafam çok karışık yani ama sewgi yönünden değişen hicbirsey yok..
(450 puan)
Allah yardımcınız olsun ilk çocuğunuz kaç yaşında
(285 puan)
Amin cnm cümlemizin kızım 5 yaşında bu da ikinci olcak Allah izin verirse..
(450 puan)
Ay maşallah yaş aralığı çok güzel
(285 puan)
İlk kızımda da mide bulantısı çektim gözüm korktu baya bna kalsa ikinciyi düşünmüyordum ama kardeş de iyi olur diye kızım için yaptım şükür zorlana zorlana bu haftaya geldik..
0 oy
(270 puan)
Benim kizimda 2 yasinda suanda .Pandemi o bu derken yalniz kaldi .Hem kizim icin hemde kendim istedigim icin cocuk allah nasip etti .Hemde ikiz nasip etti cok sukur.3 cocugum olacak.Ilk kziimda heycan ve tecrubesizlik daha cok gibiydi acikcasi.Bunlar ikiz oldugu halde bile tecrubeden dolayi daha sakin kalabiliyorsun ama sevgisi tabiki ayni .Insallah dogacaklar bir, iki haftaya tadicam bakalim nasilmis bu duyguda :) Allahim herkesi sevindirsin.Bir,iki degil önemli olan yavrularimiza hayirli anne baba olmak onemli insallah layıkıyla bunu becrebiliriz
(450 puan)
Ay maşallah sübhanallah. İkiz hemde :) Allah yardımcınız olsun. Allah'ım sağlıklı güzel ömürler versin :) ne kadar güzel
(270 puan)
Amin hepimizin evladina insallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 560 göst.
0 oy
0 cevap 66 göst.
0 oy
0 cevap 578 göst.
19 Mart 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Şekerparemm❤ (881 puan) sordu

649,896 soru

3,422,967 cevap

4,254,829 yorum

183,682 üye

...