0 oy
279 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (29 puan)
Merhaba kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var 34+2 de kontrole gittiğimde doktor doğum sancılarımın başladığını ama bebeğin daha dönmemiş olduğunu söyledi. Bende o günlerde bebeğin hareketlerinde ayaklarını kasık bölgelerimde hissediyordum şuan 35 haftalık oldu artık karın bölgelerimde hissediyorum doğum kanalına mı girmiş oluyor nasıl anlayabiliriz bunu kontrolüme biraz zaman var o yüzden merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :) 
Gebelik haftası 35

2 Cevap

0 oy
(921 puan)
Canım ben 27 haftalığım benim bebeğimde 24. haftalarda filan dönmüştü ben o zaman hissettim mesela dediğin gibi aynı tekme anlaşılıyoya zaten o darbeler kasık bölgemdeydi sonra karnımı üst taraflarında hissetmeye başladım döndü mü acaba dedim sonraki kontrolde doktor baş geliş olduğunu söylemişti yani bence dönmüştür. İnşallah hayırlı sağlıklı kolay bir doğumun olur :)
(921 puan)
Yok sakıncalı bir durum değil canım. Kuzenimin bebeği taa 13. haftalarda baş aşağıydı 30 lara kadar öyle durdu geldi 30 da ters döndü :D doktor ona herhangi bir sakıncadan bahsetmedi. Benim de 24 ye baş aşağı döndü doktor normal dedi tekrar ters de dönebilir bi daha düzelebilir de normal bu haftalarda sürekli dönebilir dedi
(147 puan)
Anladim canim tesekkur ederim yorumun icin insallah bende de sorun olmaz
(29 puan)
Ayy inşallah yaa :) Amin hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallahh <3
(147 puan)
Amin insallah canım ❤
(921 puan)
Aminnn canım :))
-Reklam-
0 oy
(803 puan)
Bebeğin doğum kanalına girmemiştir ama başı aşağı dönmüş olabilir. Çünkü benimkinin başı döndüğünde bende senin gibi hissediyordum. Şuan 37+4 üm doğum kanalına girmiş inanki oturamıyorum. Afedersin klozet kullanmama rağmen lavaboda hiç rahat değilim sanki her an çıkacak gibi ve orada sıkışmış gibi hissediyor insan ya yürüyünce rahatlıyorum yada uzanıp bacaklarımı açınca.
(29 puan)
İnşallah dönmüştür çünkü bu şekilde normal doğum olmaz demişti siz nasıl düşünüyorsunuz doğumu normal mi Sezaryan mı
(803 puan)
Canım ben çok korkuyorum ama normal olacak. Çünkü önceliğim en sağlıklı olan ne ise onu yapmak. Bebeğim ve benim için şuan normal doğum daha iyi görünüyor. Ama Allah korusun bir aksilik olursa sezeryan olursun dedi doktor. İnşallah seninki de dönmüştür. Canım korkma benimki 35. Haftada döndü.
(29 puan)
Çok teşekkür ederim bilgilerinizi benimle paylaştığınız için Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 258 göst.
0 oy
6 cevap 451 göst.
0 oy
3 cevap 585 göst.

651,485 soru

3,429,239 cevap

4,261,760 yorum

184,134 üye

...