0 oy
447 göst.
Doğum kategorisinde (96 puan)
36+3 te doğum yaptım. Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Çok güzel bir süreç darısı isteyen herkesin başına olsun. :) 
Gebelik haftası Bitti

16 Cevap

+1 oy
(1,542 puan)
Allah anali babalı büyütsün canım suyunun geldiğini hic anlamadın mi acaba bende 37 haftaligim geceden beri sürekli eşofman iç çamaşırı değiştiriyor um boyle bir durumla mi karşılaştın sende acaba 
(96 puan)
Benim suyum gelmedi canım. Bebeğin beslendiği damar tıkanmış bu yüzden bebek beslenemediği için suyum kalmamış. O yüzden su gelmesi meselesini bilemiyorum.
-Reklam-
0 oy
(6 puan)
Küveze girdimi bide ciğer geliştirici olmuşmuydun bide neden erken oldu acaba
(96 puan)
Hayır eğitim araştırmada oldum riskli gebelik olduğum için. Aynu zamanda şeker hastasıyım çünkü. Riskli gebeleri özel hastane kabul etmiyor. Ama imkanınız varsa özelde olun sezeryanın en zor kısmı devlet hastanesi muamelesiydi.
(229 puan)
Hangi universite
(5 puan)
Nasıl yani muamelesi ilk kızımı özelde sezeryan oldum hepsi tanıdıktı Bi sıkıntı yaşamadım açılcası şuanda da tereddütteyim uşak eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum korkuyorum da kızımda çok rahat Bi doğum oldu hemen ayaklandım ameliyat hane hemşiresi olsun normal hemşire olsun çok ilgiliydi
(229 puan)
Arastirma hastanrsinden memnun kaldiniz mi
(96 puan)
Sakarya eğitim araştırma. Ama berbattı. Benim resmen sütümü kestiler aç bıraktılar 2 gün boyunca sadece galeta ile beslediler beni. Berbattı bütün tavırları.
0 oy
(39 puan)
benimde kızım 34 haftalık doğmuştu ciğer geliştirici doğumdan önce yaptık ama çok şükür küvez yüzü görmedik 2180 gram doğmuştu kızım şimdi gene hamileyim 36+4 deyim 4 temmuz sezeryan olcam bakalım 
(96 puan)
Allah sağ salim doğum nasip etsin inşallah
0 oy
(26 puan)
Hayırlı ömürlü olsun cnm.Bende 1 temmuzda doğum yapacağım nasipse.36+5 olacak ciger geliştirici yapıldımı birde kilosu nasil kuveze koydularmi cok korkuyorum bende bi aksilik okacak diye erken dogum riskim olduğu icin alacak.Normalde dogum tarihî 24 temmuz
(96 puan)
Ciğer geliştirici iğne yapıldı ertesi gün alındı 24 saat sonra. 2890 gr doğdu çok şükür küveze girmedi.
(26 puan)
Çok sevindim cnm darısı benim başıma inşallah
0 oy
(2,038 puan)
sezeryandan korkuyorum kuzum 39+0 oldum bugün kontrol var belki olurum bende anlatır mısın korkulacak gibi bişey mi.
(96 puan)
Hiç korkulacak bişey yok. Ki benimki biraz zorlu oldu hem genel hem belden uyuşturuldum. Uyuşma olmadığı için. ama yine de zor olmadı hiç korkulacak bişey yok bugün 4. Günüm ayaktayım.
0 oy
(19 puan)
Mrb. Neden sezaryen terciy ettiniz bi sorun mu vardı? Kaç kg doğdu. Ve sezaryen sonrasu bebeğin emmesinde sıkıntı yaşadınız mı? Gözünüz aydın. Darısı bizlere inşallah.
(96 puan)
Merhaba. Suyum bittiği için acil sezeryana aldındım yoksa daha planlamamıştık. 2890 gr doğdu minik paşam. Sütüm geldi ama meme ucum içine göçük olduğu için ememedi. İlk 2 gün hastanede sağma makinesi de kullandırtmadılar böyle olunca çok zorlandık ama şimdi iyiyiz. Sütümü sağıp biberonla besliyorum emme refleksi doğar doğmaz fazlasıyla vardı.
0 oy
(19 puan)
Meehaba. Neden sezaryen terciy ettiniz bi sorun mu vardı? Kaç kg doğdu. Ve sezaryen sonrasu bebeğin emmesinde sıkıntı yaşadınız mı? Gözünüz aydın. Darısı bizlere inşallah.
(96 puan)
Suyum bitti acilen sezeryana alındım. 2890 gr doğdu küveze girmedi. Yani emme refleksi vardı ama tam değildi bebeğim mememi ememedi şu an kaşıkla biberonla besliyoruz mecburen.  Amin darısı başınıza.
0 oy
(1,736 puan)
Allah anali babali buyutsun insallah canm benm bende 36+6 da dogum yaptm seninkinin kilosu kac dogdu?
(96 puan)
Sağol senin de allah analı babalı büyütsün. 2890 gr doğdu. Seninki?
(1,736 puan)
3070 dogdu kuzum 5 gun  sonra 2960 oldu 1 aylik asisinda 4200 duk
0 oy
(420 puan)
bnde cuma günü doğum yapacağım 36 5 te kasılmalarıö cok oldugu için
0 oy
(1,745 puan)
hayirli olsun kaç kg doğdu canim? 
0 oy
(11 puan)
Ilk cocuk mu bebeginiz kubeze grdmi kac kilo dodgu bende 366+2ym cok kasilmam var
(96 puan)
İlj çocuk çok şükür küvöze girmedi içiniz rahat olsun.
0 oy
(851 puan)
36 haftalıkta kndi isteyimiz olarak sezeryan yapiyorlarmı canm
(96 puan)
Kendi isteğimle olmadım canım benim suyum bitti acilen sezeryana alındım.
0 oy
(270 puan)
Gozunuz aydin allah bagislasin.Ne guzel saglikli dogmus ve hemen kavusmuşsunuz kuvese girmeden.Bende ikiz gebeyim pers 36 haftam dolacak.Gun alamadim henuz.Kilolari suan iyi sukur. Ben artik alsinlar istiyorum ,zorlaniyorum.Ama kuveze girerlermi diye korkuyorum nefesten dolayı.Bende arastirmaya gidiyorumm.Gun alinca ciğer gelistiriciyi istesem yaparlar mi sizce? Size doktorunuz onermis sanirim
(96 puan)
Bence sabredebildiğiniz kadar sabredin erken doğması sonrasında size zorluk olacak. Erken doğduğu için küvözr girmedi ama emme refleksi tam değildi mememi ememedi şu an sarılık oldı onla mücadele ediyoruz.  Ben mecbur kaldığım için erken doğdu suyum tamamen bitmişti.
(270 puan)
Tabiki anne karninda bir gun disardaki 10 gune bedel.Keske iyi ve saglikli olsunlar .Ama inanin cok zor o sebeple boyle dusunuyorum.Belki dediginiz gibi zorluklarda yaşanabilir tabiki onlarida dusunmek gerek
0 oy
(215 puan)
Sezeryanda diren takiliyor mu canım onu cok merak ediyorum cevaplarsaniz sevinirim Allah evladini sana bagislasin insallah hayirli olsun
(96 puan)
Hayır takılmadı bana. Ama hastanede 2 hastada vardı sadece. Onlar da amelyst esnasında iç kanama geçirdiği için takmışlar normalde yoktu bizde
0 oy
(235 puan)
Sağlıkla büyütün bebeğinizi.. şeker olduğu için mi riskli gebelik olarak geciyo şimdi bende de çıktı insülin kullaniyorum bide tüp bebek riskli gebelik bölümüne mi gidicem ne karışık işler ya hayırlısıyla sagliklica kucağımiza alsaydık bı... Bide şeker hastalarinin suyu fazla olurmuş genelde sizin nasi bitmiş benim beyin error :))
(96 puan)
Evet şeker hastası olduğum için riskli gebelik diye geçiyorum ama benimki gebelik şekeri değil ben diyabet hastasıyım ondan riskli. Evet suyum en başta fazlaydı son hafta bi anda suyum bitti. Şeker hastalığı öyle bir baş belası.
0 oy
(315 puan)
Bende sezeryanla düşünüyorum ama çok korkuyorum. İlk gebelik. Gözünüz aydın Allah bağışlasın.:(
(96 puan)
Hiç korkmayın sezeryandan. İlk 1 2 günü atlattınız mı tamamdır

İlgili bir soru bulunamadı

650,971 soru

3,427,087 cevap

4,259,592 yorum

183,983 üye

...