0 oy
473 göst.
Doğum kategorisinde (1,045 puan)
Merhaba kızlar ben 35 haftalık hamileyim üç hafta sonra Allah nasip ederse sezeryan doğum olacak annem doğuma  gelecek fakat bir hafta kalacak eşim gece nöbetine gidiyor 2 günde bir ve 4 yaşında oğlum var.

Sorum şu kırkı çıkana kadar gece evde eşi olmadan kalan var mı çocuğuyla birlikte korkuyorum beni aydınlatılsanız sevinirim. İlk dogumumda babaannem kalmıştı kırkım çıkana kadar.
Gebelik haftası 35 hafta 1 günlük

9 Cevap

0 oy
(119 puan)
rabbim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin size ablam 15 gün benimle kaldi daha sonra evine gitti esim evdeydi ama bebek agladigi icin sabah okula gttgi icin ablamdan sonra ben odada tek uyuyordum sizin korkunuz varsa cengilli igne ustunuze takin bol bol ayet acin dinleyin gerekirse isiginizida acip birakin o sekilde uyuyun rabbim tekrardan bir agriyla sizi kurtarsin 
(1,045 puan)
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim evet korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum insallah kolay bir şekilde atlatırız bu süreci
-Reklam-
0 oy
(147 puan)
Bende iki kızım var 4 yasinda kirkim cikana kadar yanliz kalirim onlarin sayesinde diye dusunuyorum ama kaynanamgil olmaz diyo
(1,045 puan)
Bnde öyle düşünüyorum oğlum var kalırım die ama korku da oluyor ister istemez kaynanamgil yakın ama pek anlaşamıyorm onunla
0 oy
(1,654 puan)
Ben ilk bebegimde çok yalnız kalmıştım. Neden korkuyorsun ki canım perdeleri çek kapıyı ört yani en kötü. Lohusalik şeyi ile rahatsız ederler diye de düşünüyorsan aklına bile getirme Rabbım koruyor sukur
(1,045 puan)
Evde internet var olmazsa dualar açarım okurum ışık açık uyurum atlatırım inşallah
(1,654 puan)
Bazen bende korkarım öyle şeylerden ama insanın o an şükür aklına gelmiyor yani ben lohusa iken aklıma gelmezdi. Birde banyo yaptığım da hep boy abdesti alırdim. Gene kan gelirdi ama alirdim işte daha az gün cunup kalmış gibi bir mantık ne kadr doğru bilmem.
0 oy
(973 puan)
Canım ne bilim ne kadar doğru iki.çocuğumda da öyle yaptım eşinin kirli atletini bebeğin yanın koy 40 çıkana kadar ışığıda yanık brakabilirsin eşin olmadığı zamanlar 
(263 puan)
40 inda nasıl kuran okuyucak ,yada Ayetel kursi
(1,045 puan)
Elimin atleti işe yarar mı ışık açık olucak
(973 puan)
Aysenaz neden okumasın? kanaması kesildikden sonra okuyabilir
(973 puan)
Quuen canım öyle derler atlet kokusu iyi geliyor diyorlar
(1,045 puan)
Tamam canım teşekkür ederim deniyecem
0 oy
(1,797 puan)
Kaldım canım ben.iki doğumdada  eşim bir hafta gece bir hafta gündüz çalışırdı.o vakitler yalnız kaldım bişi olmaz Allahın izniyle korkma.
(1,045 puan)
İnsallah canım eşinin gece işte olduğu süreçte naptın mesela babada fikir olur
(1,797 puan)
Saat 4 de giditodu eşim.sonrasında rutinler hep.sonra saatinde uyuyup bende uyuyodum.2. bebektede önce miniği uyutuyordum sonra büyüğü.sonra yine uyku :) çünkü normalden daha fazla yoruluyodum o gececiyken.
(1,045 puan)
Evet sorumluluklar hep bize biniyor eşler gece işe giderken BM’de senin taktık gibi yapcam
(1,797 puan)
Aynen.. bol bol uyu ki enerjin olsun.
0 oy
(330 puan)
Coook. Eşim iş nedeniyle şehir dışına gitti defalarca. Doğumdan bir hafta sonrasindan itibaren uzun süre yalnız kaldım. Hurafelere inanıp kendinizi korkutmayin.
(1,045 puan)
Ayy çok teşekkür ederim ya içime su serptin valla
0 oy
(239 puan)
Canm yastk içine bıçak yada makas koyablrsin. Odaya yüksek biryere Kurân-ı kerim üstü kapalı koy bsey olmaz Allahn izniyle
(1,045 puan)
İnsallah canım koyacam onları Allahtam bişey olmazsa
0 oy
(1,222 puan)
Ben kalacağım eşim sadece 10 gün yanımda olacak babalık izni olacak. Eşim 12-36 çalışıyor bazı geceler yanımda bazı geceler olmayacak. Kimseyi de istemiyorum ben. 
(1,045 puan)
Aynen öyle çok doğru diyosun bnce zaten kendine güvenmessen yanına birilerini alırsn kimseye gerek yok herkesin bildiği kendine :)
(4,215 puan)
Ev ısınde yemk ıcın napcaksın kuzum cogu zamn kahvltı bıle yaptırmıyolar bız yemesek sütümüz nasıl olck lavbya zor gdyrm duş için esımı beklıyorum detaylı dusunursen zaten şu an degıl ama yasadgnda kendın cagırcaksın ınssnları :)
(1,222 puan)
Vallahi eşim varken geceden bile hazırlarım kahvaltımı cayimi termosa koyarım sabah yerim . Düşük tehlikesi geçirdim o halde bile kimseyi çağırmadim aynı bu şekilde yedim içtim. :) Yeter ki tek başına kimseye muhtaç olmadan bebeğimle yapmak isteyeyim yaparım. :) 3 gün duş almam vücudumu pamuklu bez ile silerim.  Hani gerçekten kimseyi istemiyorum gebeligimde yanımda olmayanlar doğumda ve sonrasında asla olmasınlar :) sırf bu yüzden doğum eğitimi,yeni doğan bakımı eğitimi, emzirme eğitimi,ilk yardım eğitimleri aldım bilinçli bir anne olmak için :)
(1,797 puan)
İnşallah kimseye ihtiyacın olmaz bacım ama 1 hafta uykusuz kalmondan sonra yardıma birini çağırırmısım çağırmazmısın yeniden konuşalım...:)))

İlk bebekte 20 günlüktü oğlum herkesş yolladım evden kalabalık sıktı beni die.1 hafta sonra geri çağırdım.ne gece ne gündüz uyumayan bir bebekti çünkü..
Gelen hiç bir yardımı geri çevirme.dediklerinş yap demiyorum elbet kendine göre takıl ama yalnız kalıp herşeyi ben hallederim deme.
(4,215 puan)
Kesınlkle asırı zor herkes kendıne tabkı guvenıyor ama el kadar mınıcık bebekle karsı karsıya kaldıgında ıster istemez panık oluyosun anem gitdgnde saatlrce aglmıstm cunku duzenım vardı ıs bırlıgyle bakıyodk :) ben temzlk yaparkn o bebege bn bebege bakarkn o temzlk yemk camasr oldukca zor gorunce anlck :) tam tuvlte gdcksn yada bı cay ıccn uyanıyor aglıyor durmadan,yemk yemeye vakıt fln asla yok bırı bakcak sen ole yıcen :)
0 oy
(310 puan)
Bende aynı durumdayım kaynananam hayatta gelmez bakalım ne yapacam hayırlısı olsun 
(1,045 puan)
İnsallah sıkıntısız atlatırız bu süreci rabbim yardımcımız olsun şimdiden
(310 puan)
Amin insalh

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 204 göst.
0 oy
0 cevap 262 göst.
13 Temmuz 2021 Doğum kategorisinde Eozge (94 puan) sordu

649,289 soru

3,420,651 cevap

4,252,282 yorum

183,509 üye

...