0 oy
334 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (90 puan)
Merhaba. Travel sistem beğendiğim bir araba var. Travel sistemi hantal oluşundan kullanışlı bulamayanlar var. Onun yerine normal bebek arabası ve ayrıca puset tavsiye ediyorlar. Tecrübe ile tavsiyede bulunabilecek olan var mı?
Gebelik haftası 28

6 Cevap

+2 oy
(452 puan)
2 bebeğime hamileyim ilk çocugumu 10 yıl önce kucağıma aldım bu travel sistemler hantal diyenleri dinleyip kabin boy bir araba alıp çocugumu 2 yıl sefil ettim.1.cisi kabin boy arabalar bebeklerin ergonomik sistemine destek vermiyor ikincisi içinde sağa sala.sallanarak iki büklüm yatışıns razı olacaksan hiç düşünme al.Fakat o zamsm maddi durumumuz da el vermediği için elimden çıkaramamıştım.Şimdi asla aynı hatayı yapmayı düşünmüyorum.Çocuk uyurken araban kucaga almak bile onun konforu için iyi değil ağlıyp uykusu bölünüyo ama travel sistemde iki mandalla puseti açıp alıyosun cocugunu ister arabaya koyuyosun ister evine çıkarıyosun.Hantallıgına gelimce max 2 kg oynuyor kabin boy araçlar ile arasında .Üstelik baktıgında travel sistem 10 parçaya ayrılabiliyor ama kabin boylar tek parça aslında onlar.daha hantal...

Siz siz olun gidn bir bebek mağazasına deneyin görün kıyaslayın bu dediklerimide hayal edin sonra karar verin. 2 yaşına kadar travel sistem rahatlıkla kullanılıyor 2 yaşından sonrada genelde bebekleri bir yere oturtmak mumkun olmuyo koşup keşfetmek istiyo ama çok gerekirse bir baston araba alınabilir.En güzel zamanlaro o cocugunuzun konforunu düşünün 2 kg fazla bir araba bizim elimize yapışmaz tecrübeyle sabitledim.Bu defa çocugumu düşüneceğim
(1,528 puan)
Bu konuda size katılıyorum. Bende hep traveli kötüleyen yorumları görüp kabin bebek arabası aldım ama bebek için hiç rahat ve konforlu değil. Dediginiz gibi sözde rahatca taşımak için arabaya koymak için aldım ama bebeğim içinde rahat etmedi
-Reklam-
+1 oy
(28 puan)
Ben otto plus in travelini aldim gayet hafif. Tamam kaba bir araba ama o kadar kaba olmasina ragmen bu kadar nasil hafif oluyor anlamadim. Ben cok begeniyorum. Ayriyeten söküp parça parca koydugun icin bence fazla yer kaplamiyor. Sürüşüde cok kolay kendiliginden gidiyor resmen. 
0 oy
(47 puan)
Canım ben kanzın d- go travel sistem Bebek arabasını aldım kızım için. Çok kullanışlı geldi. E bebekte indirimden aldım Haziran'da. Bir bak istersen çok hantal değil ayrıca portbebenin ayak kısmı hareket ediyor. 
0 oy
(111 puan)
Ben kabin tipi alicam hafif az yer kapliyo katlaninca bi de o modellere bak canim istersen :)
0 oy
(1,402 puan)
Bence travel sistem olmasından dolayı gereksiz yere pahalı satılıyor travel sistem Bebek Arabası. Bana sadece travel sistem arabaya 2.500 falan dediler.. ben normal bebek arabası, puset, anne çantası hepsini bir arada çiçek sepetinden 1400 TL ye aldım :))
0 oy
(39 puan)
Pusetler bebeklerin yatarken ki pozisyonlarını çok etkiliyor yazık bebek iki büklüm oluyor. Puset siz yatırmak isteseniz dümdüz oluyır etraf görünmüyor. Kullanım yaşı da kısıtlı ve arabaya falan sığmıyor aşırı büyük. Kardeşim hiç memnun kalmadı. Bende normal olanlardan aldım hem çift. Yönlü hem yatması oturması çok kullanışlı. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 257 göst.
0 oy
3 cevap 206 göst.

651,360 soru

3,428,727 cevap

4,261,207 yorum

184,109 üye

...