0 oy
212 göst.
22 Haziran 2022 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (69 puan) sordu
Kızlar 1yasinda oğlum var 7haftalik hamile oldgumu öğrendim emzirmeyi nezamn bırakmalıyım doktorun tayini çıkmış başka doktor yok bulunduğum yerde ve folikasit kullanıyorum kan ilacına nezamn kaçıncı ayda baslaniyordu unuttum 
Gebelik haftası 7

1 cevap

0 oy
22 Haziran 2022 (84 puan) cevapladı

MaşaAllahh evinize bir minik daha geliyormuş Rabbim çok güzel hayırlı sağlıklı bir hamilelik doğum ve evlat yetiştirmek nasip etsin :)

Emzirme konusunda bazı doktorlar emzirilmeye devam edilebileceğini söylüyor. Ama en güzeli doktor bulup gittiğinizde doktora danışmak. Kan, demir hapına da ben 6. Ay gibi başladığımı hatırlıyorum.(sıkıntı yapınca içemedim orası da var) Herkese aynı haftada yazılmayabiliyor. Size tavsiyem sağlık ocağında kendi aile hekiminiz yoksa bile başka doktora gidip tahlil yaptırmanız. Zaten değerler eksikse şimdiden yazar insaAllah hemen düzelir en başından. :)

26 Haziran 2022 (69 puan) yorumladı
Teşekkürler
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 276 göst.
0 oy
9 cevap 345 göst.

1,492,772 soru

24,391,087 cevap

349,302 kullanıcı

...