0 oy
115 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (70 puan)
Kızlar dun acıle gıttım kemık agrısı şikayetiyle burda anlatmıstım. Bır serum takmışlardı gram etkı etmedi. Geldıkden sonra sabaha kadar agladım kıvrandım. Eşim ambulansı arayalım felan dedı istemedim bişey yapmayacaklar yıne diye. Zaten sabah oluyordu. Sabah aıle hekımıne gıttım. Kan tahlılı ıdrar tahlılı yaptırmak ıstıyorum dedım degerlerıme bakılması ıcın yarın 9gıbı gel dedı. Ac mı gıtmelıyım sızce. Bısey soylemedı cunku. Birde kalsıum eksıklıgım olabılır mı sordum decavıt kullanıyorsun ıcınde kalsıum var gerek yok ekstra hapa dedı. Sizce normal mı bu dedıgı. Sadece devıt 3 ve decavıt yeterlı mı? Sızın doktorunuz ne onerdı. Valla boyle kemık agrısı olamaz. Baska zaman olsa kanser oldum derım oyle şiddetli bır agrı cunku. Nıye oldugunu da bılmıyorum sebebını. Bana dua eder mısınız? 
Gebelik haftası 19+3

1 cevap

0 oy
Tahlile aç karnına git canım. Decavit ve devit D vitamini canım. Kalsiyum olarak calcımax kullanıyorum. Bir de magnezyum kullanıyorum Kramp ver ağrılar için. Çok şükür 36+5im şu ana kadar kemik ağrım fazla olmadı ayakta durduğumda sadece ağrım oluyor o da bebek büyüdüğü için. 
(70 puan)
Çok teşekkür ederim canım. Aıle hekımime gıttıydım soyledım acaba kalsıum yetmezlıgı mı var duramıyorum gunlerdır gecmıyorda dedım. Dedı decavıt kullanıyorsun ıcınde kalsıumda var gerek yok ekstradan kalsıum kullanmana. Ama belkı kalsıum degerım cok dusukse decavıtte olsa da az mıktarda ıse etkı etmiyordur. Bı bakıp onermesı gerekır dıye dusunuyorum. Hamıle hamıle can cekısıyorum, ustune hamıleyız agrı kesıcıde kullanamıyoruz az ınsaflı davransalar ozen gosterseler keske
Öyle tabi canım. Sağlık ocağına fazla güvenmiyorum. Özele gidiyorum bir tek kendi doktoruma danışıyorum. Bazen sağlık ocağından arıyorlar şöyle böyle olması gerekir diye. Kendi doktoruma mesaj atıyorum o onaylarsa yapıyorum. Doktoruma güveniyorum zaten daha önce kuzenim gitmişti onun tavsiyesi üzerine gitmiştim o yüzden güven önemli. Doktorun ilgilenmesi derdine deva bulması önemli.
(70 puan)
Kesınlikle sana katılıyorum canım.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,398 göst.
0 oy
9 cevap 144 göst.
0 oy
0 cevap 17 göst.
0 oy
0 cevap 35 göst.

644,152 soru

3,402,204 cevap

4,229,649 yorum

182,162 üye

...